Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava fotky

Od: ivankajoj* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, prosím našel by se někdo, kdo by si našel 5 minut času a upravil mi jednu fotku? Já už to marně upravuji 2 hodiny :D Budu moc ráda. Někdo, kdo s tím už umí pracovat to bude mít za 5-10 minut. Já bych to asi neodstranila vůbec. Potřebovala bych odstranit ty kruhy pod očima, tak jestli se někomu bude chtít :) Děkuji

Úprava fotky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak je to opravdu jen taková pětiminutovka, víc času tomu věnovat nebudu, ale snad to stačí.

Úprava fotky #2
ivankajoj*
hodnocení

Děkuji, ale přijde mi to dost nepřirozené. Nechci at to jde az tak moc poznat ta úprava. Nepůjde ty kruhy třeba jen zmenšit? Nebo můžete mi doporučit nějaký program na úpravu at si to mohu zkusit sama, prosím?

joudic*
hodnocení

0x

covece dyt vyste asi jeste nevidela kruhy pod vocima :) upe normalni foto :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vím, že se Vám to líbit nebude, ale Vy jste zřejmě posedlá nějakou mánií o nutnosti maximální dokonalosti svého vzhledu a máte pocit, že by to mělo být ještě lepší (na fotkách), ale spokojená nikdy nejste. Již jednou jsem Vám zde upravoval (polonahé) fotky, ale spokojená jste nebyla. Bylo to v otázce viz odkaz, kde už fotky nejsou (a zřejmě budou odstraněny i zde). Takže, ač jsem Vám to zřejmě již jednou doporučil, tak si zkuste sama úpravu fotek např. v programu GIMP - zjistíte, že legrace to moc není a času to pobere dost. Jenom nechápu, proč stále chcete měnit realitu, která již nyní není vůbec špatná. Zdravím!

P.S. Můžete si v programu GIMP udělat miminko i méně naducané a bez kruhů pod očima .

poradte.cz/...

jofa*

V rámci omezených možnostech kvality originálu. Ty kruhy tam musí být zachovány. jinak to bude paskvil.

Úprava fotky #3

patronka*
hodnocení

0x

Copak kruhy pod očima, ale ten toaletní papír dole v rohu dost ruší. *smich*

hodnocení

0x
Ben má pravdu. Pokud chcete mít fotky, jak nějaká celebrita z titulní stránky, zajděte si do salónu, kde Vás profesionálně nalíčí, vyfotí a profesionálně upraví v editoru. "Hrát" si s fotkama stojí spoustu času, to tady nikdo na nějaké lepší úrovni dělat zdarma nebude, pominu špatnou kvalitu originálu. Pokud chcete ušetřit a stydíte se za přirozený vzhled, tak poradím jedině nějakou slušivou škrabošku na obličej...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]