Nejste přihlášen/a.
Nejhorší přepravní služba s jakou jsem se kdy setkala. Na balík jsem čekala 10 pracovních dní. Každý den chodila zpráva o tom že bude zásilka doručena nikdy tomu tak nebylo.O emailové komunikace s dispečerkou, která odpovídala jako záznamník a ani nesdělila důvod nedoručení ani nemluvě. Kurýr neochotný vystavit doklad o zaplacení. In Time nikdy více!
A váš dotaz je...?
Není dotaz, není odpověď... tazatel jen konstatuje.
Pro Kolemjdoucího: Máte tam hrubku, rádče Kolemjdoucí... nepíše se aby jste... ale abyste. A chybějí vám ve slovech čárky. Když už tady chcete rýpat, tak aspoň spisovně česky. Špatně se to po vás čte. A když už jsme u těch odpovědí na nepoložený dotaz, jakou radu dáváte vy tazatelovi? Nějak jsem si nevšimla, že byste cokoliv poradil...
@kolemjdouci založte si prosím novou otázku a nevkládejte ji do jiného tématu - děkuji
Ptala se slušně tazatele, zda nezapomněl připojit dotaz - někdy se tak stane ...
stížnosti jsou zde poradte.cz/...
Dobrý den. Tak o dotaz se nejedná, spíš o konstatování. Co se týká IN TIME, tak co si vzpomínám, dovezli mě zásilku 3x. V jiných případech PPL, DPD, Česká pošta a jednou Alza svým vozem. Ve věech případech, včetně často kritizované České pošty jsem byl spokojen. Co se týká IN TIME, dostal jsem zásilku vždy druhý den co přišla SMS. Ale stejné to bylo i u ostatních přepravců. Ale nikdy jsem žádný doklad o zaplacení nedostal. Dal jsem peníze a oni mě dali zásilku. A podepsal jsem převzetí. Ani nevím, že by měli vydávat potvrzení o zaplacení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.