Nejste přihlášen/a.
Vytřít,vyluxovat,vyprat prádlo,vyžehlit,zalít květiny,utřít prach,umýt okna a uvařit večeři.Maminka to jistě ocení
Pavlíno, přečetla sis pravidla této poradny? pravidlo Z6 - je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.
poradte.cz/...
Tak dobrá - odpovím Ti: číst,něco vyrábět,vařit,poslouchat hudbu,dívat se na film,jít na procházku,jít běhat a mnoho dalších věcí...
Konečně sama, konečně klid, udělám si vlasový zábal, udělám si depilaci, kde je potřeba, pak ještě nezapomenu na úpravu nehtů-to vše pěkně sama a v klidu, uvařím kávičku a zavolám kamarádce. A nebo...jak již je zde popsáno, pořádně vygrantuju...to dělám také nejraději, když jsem sama doma a nikdo se mi tu nemotá, třeba i mytí oken je lepší, když tu nikdo není.Nebo tvořím z keramické hlíny a to dělám zásadně když všichni spí nebo jsem doma sama...no a pak jsou tu knihy, dvě mám rozečtené...máme také zahrádku, takže se nenudím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.