Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neschopní bojovníci IS

Od: klera* odpovědí: 12 změna:

Viděli jste nejnovější video z řad bojovníků Islámského státu? :-D

ceskatelevize.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No a potom že jsou v TV a novinách každý den jen špatné zprávy...

Tady je také jedna velmi optimistická:

zpravy.idnes.cz/...

Když se daří, tak se daří..

hodnocení

0x

Jo, viděl jsem to včera ve správách. Vy tomu věříte? Podle mě je to fake. Někdo si z nich prostě dělá srandu, natočil tuhle pitomost a vydává to za jejich video. Na některých záběrech je jasně vidět, že kameraman předem přesně věděl, co se bude dít a připravil se na to. Prostě nahraný nesmysl.

doplněno 29.04.16 15:34:

Není zvláštní, že na rozdílných 2 videích na výše uvedených odkazech jsou některé zcela totožné záběry? Že by náhoda? ;)

klera*
hodnocení

Jaké myslíte záběry, kde to věděl předem? A kde vidíte to druhé video? Na druhém odkazu jsem objevila jenom fotky. Každopádně, i kdyby to byl fake, chtělo by to takových videí co nejvíc. :-D

sebod*

klera. A k čemu by bylo víc takových videií? Nějak mi unikají Vaše myšlenkové pochody.

klera*
hodnocení

To je jednoduché...IS šíří svými propagandistickými videy strach u svých protivníků (mezi které patříme i my) a obdiv u těch, co se je rozhodnou následovat (a berou je jako boží neporazitelné bojovníky...nebo co). Tohle je mediální válka- když budou zesměšněni, přijdou o svoje největší páky.

doplněno 30.04.16 19:40:

Když myslíte...;)

sebod*

klera. Myslíte si, že jim takovéto video ublíží? Ať už je pravdivé či je to fake? Ani náhodou. Zhlédnutí takového videa je ještě více popudí a nabudí k dalšímu boji, protože za tím vidí nás, bezvěrce. Ti, kteří radikálům bezmezně věří, tak budou věřit dál a nechají se dál verbovat. Je to pochopitelné : jsou jim slíbené ženy (kterých je u nich velký nedostatek, mnozí muži nemají možnost za celý život mít ženu. Právě proto tam je tolik rozšířená zoofílie. Sehnat oslici je jednoduché, ženu nemyslitelné). A když zemřou v boji, tak mají jistých dokonce 100 pannen. Oni jsou vychováváni od mala k naprosté poslušnosti, k bezmezné víře a oddanosti. Jestliže si myslíte, že je nahlodá několik takových videí, tak o sobě prozrazujete pouze to, že vůbec neznáte jejich mentalitu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, viděl jsem to už v TV. Těžko říci, zda je to video pravé, ale spíše jsem se zarazil, že to bylo prezentováno a komentováno jako začátek rozpadu IS nebo jejich bojových schopností. To bych zůstal v takovém hodnocení opatrný. Zdravím!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Taky se mi to jeví spíše neuvěřitelné. To už spíš věřím té informaci, že se jeden islamistický trotl odpálil předčasně i s jeho kolegy.

hodnocení

0x

Ano.
No kazdymu se obcas neco nepovede (pratelska palba a pod) :) Nechtel bych videt jine po prijimaci

a dalsi..

sebod*

lego. krásné momentky ze života vojenského. Nojo, no. Ne vše se vždy podaří ;). Klera, tady jasně vidíte, že PAT a MAT jsou ve všech armádách světa. Takže není co řešit :)

hodnocení

0x

Sdílením a dalším rozebíráním tohodle videa jim akorát hrajete do karet...vidim to na webu na každém kroku a pustila jsem si to jednou, nedokoukala to a už si žádný další jejich video pouštět nehodlám! Proč? Protože je to zbytečný a nechci je podporovat. A takhle by to měl udělat každý, ne se v tom k jejich radosti pořád patlat...achjo.Zdroj: poradte.cz/...

Tohle jste mi Klera odepsala 16.11.2015 na mnou založenou otázku o islámských teroristech. založila jsem námět "Jen pro zajímavost". Věděla jsem, že všechno bude později jinak. A uběhl rok a ukázalo se, že jsem tenkrát měla pravdu. Je zajímavé, že dnes jste to Vy která sem vkládáte video týkající se stejného námětu.

klera*
Chápete rozdíl mezi jejich propagandistickým videem (tuším, že je to ono...jsem na mobilu a nechce se mi patlat data) a videem, které je zesměšňuje? To by právě podle mého názoru mělo být co nejrozšířenější (ne jako něco, co k jejich radosti budí strach). Zajímavé, že jste "věděla, že všechno bude jinak".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]