Nejste přihlášen/a.
Je to možné?
doplněno 20.10.09 23:43:Jedná se o nedůstojné obrázky na poradte.cz.
Odpověď tam chvilku byla a pak zmizela.Je to vůbec možné?![]()
Jo,jo, někdy se to stává, mám podobnou zkušenost. Jak se odpověď nezalíbí Sysům, tak je fuč. Rozhodně to není cenzura, jenom se musí odpověď týkat otázky, nesmí být sprostá a projít syslovým subjektivním hodnocením.
zrovna v tomhle tématu jsem jich smazal asi 5.
důvody:
- hloupé obrázky
- přitakání ve smyslu "ano, ano", "jj, taky"
prostě všechny, které do poradny nepatří.
Obrázky to chápu.Ale tady ta odpověď žádné neměla.Mám ji v koši.Posuď te sami co je na ní špatného.Já tam nic nevidím.Jestli ano, tak se dopředu omlouvám.![]()
- Původní zpráva -
Od: < echo@poradte.cz>
Komu: ,
Kopie:
Předmět: Odpoved z poradte.cz - Nedustojne obrazky poradny Poradte.cz
Datum: 20.10.2009 18:12:33
-
Na Váš příspěvek:
milancukrar:
Admine, rovněž děkuji.
byla vložena odpověď:
teide: "
A proč Vy děkujete, když to vlastně začalo kvůli smajlíkovi, který měl slintat?A to jste se ptal Vy. Někteří Vám chtěli pomoci a tady je výsledek.
Jestli se ovšem pletu tak promiňte."
Na tento e-mail NEODPOVÍDEJTE, pro odpověd použijte přímo založenou otázku na serveru.
množí se stížnosti, že se z Poradny se stává diskuzní fórum. tzn, že se nám to tady zvrhá v něco co nechceme. Musíme tedy nějak reagovat a vůz kočírovat zpátky na silnici.
Jen tak mimochodem, znám nějaké poradny, které jdou více cestou volných diskuzí než my a opravdu to nemá valnou úroveň. zkusme se tomu vyhnout!
Chápu, to byste měl hlavu jak "pátrací balon".![]()
Ale jak sám vidíte žádný obrázek tam nebyl.
Děkuji Vám za odpověď a vysvětlení.
obrázky se do mailu nevkládají, takže to takhle těžko můžete posoudit. Ale ten smajlík v předházející odpovědi beru jako výsměch všemu tomu, co tu zaznělo. Já to prostě nechápu ![]()
Určitě ne výsměch.Jen se to vše vysvětlilo a je čistý práh.Tak se to přeci říká.
Nebo snad ne?Jetli ne tak beru zpět.![]()
radši jsem to smazal, to není už ani zabedněnost, ale něco o velikosti něčeho, co může někde hrkat, protože tam je dost prázdno!
zajímal by mě věk Papene, odmítám uvěřit že je to někdo starší 10+
Tak nevím co tam bylo tak ... ale budiž.Alespoň jsem se od Vás ponaučila.
Mějte se oba.Končím.
diskuzi se rozhodně nebráním, vítám. Nikdo není neomylný a není chyba na to upozornit ![]()
Možná jsem to krapet vyostřil, ale předcházelo tomu asi hodinové procházení příspěvků a jeden lepší než druhý... pak už jsem zřejmě ztratil nadhled. Pošlápání dohody jen o pár příspěvků výše myslím mluví za vše... "tak jo žádní smajlíci", bum a je tam další hnedle ![]()
Považuji vyjádření admina i své za naprosto přiměřené jednání papene®, které bylo naprosto netaktní i přes několikeré upozornění vnitřní poštou.
To je právě o tom dlouhém upozorňování, které prostě někteří nedokáží pochopit... a pak se prostě mluví o hrubých urážkách!
to jste nepochopil. nazev diskuze s Papene nemá nic společného. šlo o to, že 11:48 se dohodneme, že smajlíci jsou chyba stejně jako dětinské obrázky, na to 12:03 Papene napíše odpověď ve výše uvedené diskuzi (je smazaný) a co tam přidá? Další úžasný obrázek. tady končí legrace s nadhledem. S někým se na něčem dohodnu a za 10minut už nic neplatí... to mi nepřijde normální.
Další hodinu jsem strávil procházením všech příspěvků Papene, abych vymazal všechny dříve vložené úžasní obrázky, které s tématem absolutně nesouvisejí. Netušil byste kolik toho bylo.
abychom se posunuli z mrtvého bodu bylo přidáno nové pravidlo:
je zakázáno: Z10 - vkládat k odpovědi na otázku obrázky, které nesouvisí s radou a používat smajlíky jiné než z Poradte.cz
Nepovažoval bych to dříve za nutně psané pravidlo, zdá se mi to samozřejmé mezi rozumnými lidmi, ale takhle je to nutné, abychom se na to mohli odvolávat.
Jinak k původní otázce platí pravidlo: je zakázáno: Z7 - upozornění(*): na odpovědi, které se nevztahují k otázce nebo odvádí pozornost jinam si vyhrazujeme právo kdykoliv je smazat.
Admine ,nožná jste jí nenom nepochopil ,byl poslední! a ještě budu mít otázku doufám že mazání přízpěvků ve volné diskuzi a vzkazy přání stížnosti , nebude tak hektické , pravidla samozdřejmě budu dodržovat vrámci svých možností ,přeji dobrý večer dráček
trošku jste mě zvyklal... být to poslední tak se i omluvím, ale opravdu nebyl ![]()
Volná diskuze je určitě volnější (jde to vidět), ale napsat odpověď a k ní přiložit nesouvisející obrázek (ani s textem odpovědi) je blbost. Pokud ve volné diskuzi napíšu: "posílám kytku" a přiložím obrázek kytky, chápu a nechávám
Pokud napíšu: "já dávám 2kg hrubé mouky" a přidám obrázek malované studny, mažu ![]()
tak to beru ![]()
Admine když už si tak hezky povídáme ,mám otázku ,neuvažoval jste někdy o rozšíření povolených smajlíků?
Jen jednoho, který má něco společného s vařením.Dotazy ohledně jídla jsou časté, nemyslíte.Když ne přidat tak třeba vyměnit.![]()
Nevycházím z údivu, kolik energie a času má někdo k věnování se takový pitomosti jako jsou smajlíci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.