Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jakou cestovkou cestují uprchlíci nejvíc

Od: ruza* odpovědí: 33 změna:

Zajímalo by mne, jaké mají uprchlíci ceny zájezdů do Evropských destinací přes jejich cestovní kanceláře a také jestli nakupují jako češi v last minute? Kamarádka mi řekla, že oni ten zájezd mají doslova za hubičku a ubytování v hotelu a stravu v hostitelské zemi grátis a přitom mají v kapse hromadu dolarů a luxusní značkové oblečení.Jak je to možné, já když budu chtít přes cestovku na zájezd,tak na 7dní do Severní Afriky Tunis,Egypt,Maroko zaplatím 13tis.Kč+příplatek za jednolůžkový pokoj 3200Kč.a ekonomický uprchlík to platit nemusí do Evropy? Zná někdo název levné CK.pro uprchlíky? Určitě to nebude Thomas Cook,Fischer,Exim,BlueStyle,Čedok...ty jsou vyčůraný a moc drahý šmelináři!Taky by se mi líbilo,když je tady téměř zadarmo hostíme my,že by mne také CK.vypravila na výměnný pobyt za symbolickou cenu a ne ty ceny co mají za výlohou cestovky.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacekvzite
hodnocení

4x
Uprchlíci převážně proudící do Evropy, jsou silní mladí muslimové, převážně z řad drogové mafie, z řad obchodníků se zbraněmi a utajení bojovníci IS, tudíž nemají problém si cestu jakkoliv zaplatit
ruza*
hodnocení

Ano, to je pravda,většinou to jsou ekonomičtí uprchlíci.Dala bych jim, jak to dělají CK.zájezd na 7dní za 500euro a každý týden si připlácet.Já to tenkrát v Tunisu též musela draze za všechno zaplatit,tak jaký pak zadarmo z lítosti vlády? Zvolila bych stejný princip placení,jak to dělají cestovky k nám všem,chceš se někam podívat do ciziny tak za každy prd zaplať,jinak seď doma na zadku,ale ne na účet Markelové si cestovat a živit se,hezky ze své kapsy.Nebo tak jít pracovat a vydělat si na to uprchlické cestování,ne?

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, máte "inteligentní" kamarádku (není to ta náboženská fanatička=?).

Opravdu si toto myslíte? Zdá se Vám ze záběrů např. v TV, že je to zájezd přes cestovku? Zkuste si vzít tašku a běžte do Afriky pěšky - určitě to bude levnější, než přes cestovku (a ani nemusíte platit pašerákům). Jinak, jako vtip dobré. Zdravím!

doplněno 14.01.16 18:32:

ruza - i některé naše cestovky nabízejí dítě zdarma. A ta představa, že si zaplatím drahý zájezd a "vyfasuji k tomu fakana" (bez možnosti výběru) je děsivá .

doplněno 14.01.16 19:02:

ruza - věřící člověk (věřící v Boha) by neměl být plný nenávisti, závisti a zloby. Uvažujte o tom a také to sdělte té své kamarádce.

ruza*
hodnocení

Jo,jo víra to je úžasná věc pane Bene, zkuste to taky.Uprchlíci věří,že v Germany je všechno zadarmo a splnilo se jim to. Ti nevěřící češi hold musí všechno platit draze,viz cestování s nenažr..mi CK.,drahá letenka,hotel,jídlo,výhled na moře,bakšiné-odnesení kufrů,pojištění,příplatek za bar Ala Carte,uklid pokoje,labuť z ručníku,slunečník,lehátko na pláži a atd...super,ne?Tak budte věřící uprchlík a máte to vše grátis !

doplněno 14.01.16 18:52:

Jo a doplním,české CK.si najímají leteckého dopravce Travel Service a ten už Vám nedá teplé jídlo jako to kdysi bylo,už zchamtivěli,ale jen jednu malinkatou bagetku a vodu,šetří se do vlastní kapsy.Za 2dcl.juice dáte 70Kč. Myslím si,že víc najíst dostane i ten uprchlík než turisti na cestě do Severní Afriky.A když přiletíte večer,tak Vám naše milé cestovky řeknou,že začínáte až na druhý den snídaní,takže na večeři nemáte nárok,vždyť Vás večeře v letadle mohla nasytit,abyste neměli hlad.Tak kdo se má líp,naše turisti jedoucí přes českou CK.na zájezd nebo Ti uprchlíci?Na čechovi se vydře každá koruna!

hodnocení

2x

*sok* Já teda nevím, ale myslíte, že sem jezdí s cestovkou? Že jim jejich cestovka jako adrenalinovou vložku zájezdu zařizuje plavbu na nafukovačce přes moře? Případně dopravu ve vzduchotěsně uzavřeném nákladovém prostoru kamionu? Že mají v ceně zájezdu pěší chůzi několik málo tisíc kilometrů? Že mají jako bonus v ceně ubytování "pod širákem" někde v bahně vedle cesty u hranic? Ne, oni se sem dopravují všelijak, často na nápravách kamionů či vlaků, někdy i stovky kilometrů pěšky přes hory a doly. To jim fakt takovou "dovolenou" závidíte *sok*? Vy si to zřejmě celé představujete jako Hurvajz válku!

Jo, a název levné CK.pro uprchlíky znám. Říká si "Islámský stát".

doplněno 14.01.16 18:14:

Jo, jako fór možná dobrý. Jen se bojím, že nás všechny ten humor brzo přejde. :(

stonek*
hodnocení

2x

Važte si toho, že žijete v klidu a blahobytu. Toť múj názor. To co píšete je absurdní.

buss
hodnocení

0x

Růža je srandista s nekritickým myšlením a blbou kamarádkou. Co tak se s nimi plavit ve člunu přes moře?

ruza*
hodnocení

Plavit se s nima ve člunu,to si snad děláte srandu,to by mne znásilnili stejně jako v V Německu ty němky.Oni určitě dostanou radši voucher do Night Clubu gratis v rámci bezpečnosti.Já jim nedám,rozhodně s tím nepočítejte,jsem věřící křesťanka a věrná jen jednomu pánovi.

Já si zase myslím a vlastně v to doufám, že srandu si děláte Vy a z nás, a že nemůžete takovou otázku a přirovnání myslet vážně. O tom jaká jste křesťanka všichni víme a o vašich vztazích s okolím také. Vůbec se s tím netajíte. Tohle co jste zase vyplodila, je ukázkový příklad nezvladatelné závisti. Protože jestliže závidíte uprchlíkům, že mohou "cestovat", tak váhám jestli mám něco odpovídat, nebo si tady poklepat na čelo a nechat to také plavat...

Uprchlíci jsou stejně nadržení jako jiní muži, kteří by jeli někam do jiné země a neměli své partnerky sebou, navíc v nejlepším věku. Takže je prý naprosto normální, že chtějí sex a chtějí si to někde vybít. Nedávno to říkal v na čt24 jeden pán. Už nevím, jak se jmenoval. Mluvil k tomu, co se dělo v Kolíně na Silvestra. Takže bysme se měly my ženy k nim slitovat a jejich nadrženost uspokojit, když nemají své ženy s sebou a potřebují sex? Jsou to vlastně nadržení chudáci a nemůžou za to. Proto je dobře, že chodí aspoň do Night clubů. Až budou Night kluby přeplněné, bude tu uprchlíků víc a víc, jak to budou řešit? Navíc jim dojdou peníze nebo budou chtít šetřit. Omlouvám se, je to na trochu jiné téma, ale nedalo mi to nenapsat.

k2
hodnocení

0x

Zajimave je, ze kdyz se v odpovedi trochu "rozohnite", ztraceji se Vam ve vetach za interpunkcnima znamenkama mezery. Stejny "problem"zde melo posledne jednoduche stvoreni s nickem "irenanovakova", ktere vsechny tez oblazovalo svymi moudry...
poradte.cz/...

ruza*
hodnocení

Vzkaz pro pana "K2" češtinářského profesora VŠ. Univerzity Karlovy. Nevypadli Vám tak náhodou v souvětí háčky a čárky nad slovami? Asi jste se inspiroval názvem CK. FISCHER (oni také nepíšou správně česky Fišer,že?)Tak Vám dávám známku 4-.Spokojen?

k2

Nevypadli, kdyz uz, tak vypadly. A ne slovami, ale slovy. Jinak ten zakladatel se jmenuje Václav Fischer, nikoliv Fišer, takze se cestovka prekvapive jmenuje po zakladateli.

vilik*

Růža tu řeší cestovky, muslimy, náboženství už pokolikáté. Proč jsou na ní hnusní ve sboru, toto téma už tu měla taky. Jen se bavím.

Viliku, přesně tohle jsem včera hledala a nemohla najít. Ano, je to ta otázka "proč jsou na mne hnusní ve sboru". A tam také píše o jedné kamarádce. Já mám pocit, že růzou cloumá pouze "bledá závist".

vilik*

Já mám zas pocit, že je to normální troll. Baví se, jak nás vytočí. Schválně komolí češtinu, aby působil jako jednoduchý, ale občas ujede. Na to je jediný lék. Neživit ho příspěvky. Nebo mu odpovídat tak, abychom se bavili taky. On pak půjde sám.

Pro růžu, pokud chcete dítě zdarma, neobracejte se na cestovku, ale na ty ekonomické uprchlíky. Tunisu či jiné exotiky si pak užijete ažaž, přitom nemusíte vytáhnout paty z Čech. A co vás učí ve sboru, no? Přeci miluj bližního svého. Tak šup šup, ať to zbytečně dál neodkládáte. A ty řeči, že byste jim nic nedala, nesvědčí o vašem křesťanském chování. Vy neznáte to o rozpůleném plášti, aby žebrákovi nebyla zima? Styďte se!

Zase trefa do černého Viliku. Já ale zase pochopila, že ona by jim nedala a nedala "za..kat". Omlouvám se za ten výraz, který je jasný i když skrytý, ale v tomto případě to jinak napsat nejde. Já myslela že když bude na té kocábce a bude se s nima někam plavit, tak kdyby náhodou někdo chtěl, tak mu nedá a nedá...:-D

Ale kdo ví, možná by i dala a to ještě ráda...

doplněno 15.01.16 17:14:

Já vím že jste to dobře pochopil, a vím důvod proč jste to tak napsal. Ale nedalo mi to a tak jsem trošku doplnila. ;)

vilik*

Pochopil jsem to taky tak. Ale nechtěl jsem vynecháním slůvka nic urazit všechny slušné lidi, kteří se nemusí ohánět křesťanstvím v rozporu se smyslem jejich vyjádření ve výplodech tohoto typu. Přesně tenhle paradox jsem použil taky.

Vilíku, byli na ni hnusní ve sboru? To znám! U nás v hasičském sboru byli také hnusní na svého pokladníka. A neudělal nic zlého, jenom jim prochlastal větší část hasičských peněz. Nemyslel to vůbec zle. Spíš je chtěl ochránit, aby nebylo zle i jim. Tak to propil sám. *blee**smich*

Jinak, jestli Růža chce cestovat do Tuniska či Egypta, myslím, že bychom se tady na ni mohli složit. Je tu prý 11.000 rádců, kdyby dal každý jen 2 koruny, má let tam a pobyt zaplacený. Zpáteční letenky nebude už třeba.

Nebo se jí složit na výlet do Istanbulu, Modrou mešitu jistě také ještě neviděla. Jaga.

vilik*

Shrnem si to.

Od vendi P okrytectví v křesťanském sboru.

Pokračuje ruza: Křesťanské sbory nutí na schromáždění, Necítím v křesťanském sboru lásku ani radost, Podivné chování křesťanského sboru, Kamoška je naštvaná, že nechodím do sboru.

Dál pokračuje evab, Kamarádka mne odkopla, že se má teď dobře, v jiném tématu řeší muslimy a cestování: Hádka v rodině o zahraniční zájezd.

A teď tady má růža tohle. Nemůžu zaručit, že je to vše, ani že je to od jednoho tazatele. Ale zajímavý je kontrast ve stylu a v psaní hrubek, kde občas jsou a občas ne. Jestli chcete zábavu, čtěte si:).

Co se týká příspěvku na dopravu, jo, tohle stvoření by mi stálo i o dvacetikorunu. Ale zase je s ním tady sranda.

pt®
hodnocení

0x

Někde na YT je video, jak se přepravují uprchlíci z Ruska do Norska na jízdních kolech (nemůžu to najít). - pt

hodnocení

0x

A hned ten den lépe začíná, když se člověk po ránu zasměje. Škoda, že admin nemá tu moc, nechat v otázce rozpoznat, kdo si dělá srandu, a kdo to myslí vážně, ale jen za to nemůže. Pak bylo snažší podávat adekvátní odpovědi. :-D

ruza*
hodnocení

Jsem proto, aby se sepsala petice pro zrušení Cestovních kanceláří,vysílající lidi do islámských zemí Tunis,Egypt,Turecko,Sýrie,Pákistán,Afghanistán,Irák aj.. Protože ministerstvo zahraničních věcí nemá sílu ani snahu zakázat čechům jezdit do rizikových oblastí ohrožených islámským státem.Jim je to jedno.Jde jen o peníze v téhle kapitalistické době a na důstojnost a ochranu občana se vůbec nehledí.V této době jezdit do ciziny je velké riziko. Dříve jsme za komunistů nemohli nikam cestovat,a taky jsme šťasně žili, lépe než dnes.Kolikrát češi neznají ani naši krásnou vlast a do Severní Afriky,kde jsou nepokoje se cpou.

Na tuhle výzvu je jen jediná odpověď - :-D

ruza*
hodnocení

Princip ranného kapitalismu v ČR.je: " za vším hledej jen zisk-peníze a jdi přes mrtvoly, neohlížej se na nikoho, jen sám na sebe" Též politika strany ODS. Úplně vše zapadá do sebe jako kousky z puzzle. Cestovka je nenaž..ná, vidí jen to jedno, většina čechů miluje víc peníze než své rodiny, a vláda nic špatného nezakáže, protože má z toho zisk také. Za chvíli to bude tady tak v tom česku vypadat tak, že za peníze matka prodá dítě na trhu, chudáci bezdomovci budou bez pomoci umírat na ulici. Jo, jo zvonečky v 89.tak to tady máte štastný život demokracie a svobody :-/

Cestovní kancelář tam nikoho nevysílá, pouze dopravuje, a to je podstatný rozdíl. Když tam někdo chce jet, tak ať si tam jede, to je jeho volba. Terorista muže zaútočit i na dopravní letadlo, zakažme všem čechům kamkoliv létat. Ať ministerstvo dopravy okamžitě zavře všechny letecké společnosti a nejlépe ať uzavřou i vzdušný prostor nad ČR, ne? A nevím jestli pamatuješ dobu za komunistů, ale to se cestovalo taky, sice jen do "vybraných" destinací, ale v ČSSR nikdo na prdeli sedět nemusel. Už to fakt nehul. :-D

Jen tak mimochodem - všiml jste si, jak jsou buzerováni slušní civilizovaní občané před nástupem do letadla? A jaká je výtěžnost v odchytu nepravostí?

A na druhé straně přicházejí miliony necivilizovaných bez jakékoli kontroly. Není to podivné?

To máte samozřejmě pravdu, ovšem zavírání CK státem jen proto, že jejich klienti chtějí do Egypta, a následné sepisování peticí, se mi zdá zrovna tak podivné.

ruza*

Ale otázka je, proč tam lidi chtějí do islámských zemí s odlišnou kulturou a náboženstvím? Mají snad zdravej rozum a rádi sebe? Teroristům rovnou do náruče, ale proč? Vždyť i zvíře v rámci pudu sebezáchovy, když vidí že nemá šanci boj vyhrát tak se snaží utéct. Co by zmohlo pár turistů nad cvičenýma bojovníkama IS.,myslím že nic a oni si to neuvědomují. Myslí to tak asi čecháčci, když je napadne nějakéj islámista např.v Egyptě, tak mu řeknou" chlapče nech toho a pěkně schovej tu tvoji hračku, my jsme češi a nikdo nám nebude rušit klid na dovolené". Ale Ti co tam jezdí nevědí, že to tak nefunguje, jak si myslí. Kde se bere ta nelogická odvaha riskovat život kvůli cestovkám, že oni chtějí vydřít prachy z lidí.Já bych jim nedala nic, místo sezení v CK.poslat makat ke stroji do fabriky na 3.směny a hned by je to přešlo.

"Ale otázka je, proč tam lidi chtějí do islámských zemí s odlišnou kulturou a náboženstvím? Mají snad zdravej rozum a rádi sebe... ...Kde se bere ta nelogická odvaha riskovat život kvůli cestovkám, že oni chtějí vydřít prachy z lidí"

S tím, jestli někdo má, nebo nemá zdravý rozum a rozhodne se navštívit tyto země, nemá cestovka nic společného. Je to rozhodnutí jen a pouze dotyčného. On sám nese dobrovolně riziko. Cestovka mu jen a pouze jeho záměr umožní.

Vám stále uniká skutečnost, že cestovky nikoho do ničeho nenutí. Vy myslíte, že turista, který se dobrovolně rozhodne navštívit rizikovou oblast tam chce proto, aby umožnil cestovce vydřít z něj peníze? *haha*

Stále víc jsem přesvědčený, že jste provokatér a děláte si srandu. Jestli ne, myslím, že není co dodat.

Ahoj Magdon. Ruza je internetový Troll a jejím cílem je bavit se doma na úkor diskutujících. Pokud jí tady budeme odpovídat, bude v tom pokračovat, když ji začneme ignorovat, přestane jí to bavit. Prozatím všichni děláme to, co od nás chce. To znamená naše reakce a tím jí dáváme prostor k tomu, aby ve své zábavné činnosti pokračovala a bavila se na náš účet.

Proč chtělí lidi skákat z letadla s padákem? Proč chtějí dělat adrenalinové sporty, které nesou určité riziko? Zřejmě proto, že chtějí, je to jejich svobodná vůle.Jiní se chtějí podívat třeba do Egypta. Se odstěhuj do KLDR, tam se ti bude líbit. :-D

ruza*

Je velmi zajímavé, že EU.má silné páky, aby něco omezila nebo zakázala.Např.Zrušit předplacené karty v EU. a všechny povinně musí přejít na paušál. Článek na webu seznam.cz.Konec předplacených telefonních karet? EU chystá plán na omezení financování terorismu. Na to sílu a kompetence mají, ale zasáhnout do cestování, které by měli omezit to neumějí a zrušit cestovkám rizikové zájezdy to taky nedokážou. Odpověď je jednoduchá, to by páni papaláši omezili tím zákonem i cestování u nich samých a nedostávali by bakšišné-provize od cestovek.To nevídíte všichni, že řešením by bylo uzavřít schengenský prostor, sedět zatím doma na zadku, nikam nejezdit, než se situace uklidní s těmi útoky. Jakmile by hotely v Severní Africe neměli klienty,tak by ty islámisty nenákalo dělat nějaký rozruch.Oni se potřebují zviditelnit a páchají zlo, tam kde je největší koncentrace lidí a mohou co nejvíce udělat škody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]