Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voják z povolání

Od: paulito* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat, zda tu je někdo, kdo má zaměstnání jako profesionální voják nebo s tým má nějaké zkušenosti a jak tuto profesi hodnodí či kladně nebo negativně. Už delší dobou nad tým přemýšlím a celkem mě to láká. I díky tomu že práce ve fabrice mě moc nenaplňuje, jít zkusit dostat se na vojáka či policistu ale práce u armády by se mi asi líbila více. Je hodně složité projít testy? Je mi 23 let, s fyzickými testy by problém být neměl, od psychických testů nějak nevím co očekávat. Mám ale strach se zdravotních testů, s žádnou nemocí se nelěčím, alergii žádnou nemám, léky také žádné neuživám, pouze před několika lety jsem měl kvůli fotbalu několikrát zranění kolene a mívám zvyšený kravní tlak i tep ( né nějak moc, pouze mírně, na co mě lékař upozorňoval ale zatím jsem to neřešil ). Myslíte že by toto mohl byt velký problém?

Díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po 18 letech armádě bych se tam již nikdy nevrátil ! Čo bolo bolo terazky niesom majorom,len kapitán,nyní už záloze . Není nic lehčího zkuste a uvidití ,dříve než se tam dostanete tak lékařská prohlídka a pokud z jejich hlediska projdete tak další uvidíte!

ju*
hodnocení

0x

Máš maturitu? najdi si někde na stránkách armády - rekrutační střediska či jak se to jmenuje...pokud tě to nebaví ve fabrice běž do toho, užiješ si zábavu - no musí na to být nátura...tak jako na policajta...či vězeňskou stráž...už nevím jak byla ta kvalifikace - byl blbej šel na vojáka, byl blbej a nechtělo se mu dělat šel na policajta...Ale nic ve zlém je to rachota jako každá jiná, líp zaplacená, a někdo to dělat musí...takže když máš touhu- běž.

zelenydabel*
hodnocení

0x

tady jsem jednou odpovídal jedné holčině ve věci armády: poradte.cz/...

Jsi mladý, pokud máš maturitu a umíš jazyk, tak jdi do světa a nebo někam kde budeš mít větší peníze. A pokud jazyk neumíš a víš že se ho nenaučíš, tak nepočítej ani s misema. Mimo to si pročti nový služební zákon.

Taky je otázka, ke komu chceš jít? Kde se vidíš. Pokud se vzhlížíš v paragánech, průzkumnících či tak, tak ti říkám rovnou, bez fyzičky/kondice si ani necekneš. A na ženskou pokud máš, tak se s ní rozluč. Nezvládne to. Budeš neustále na cvičení a když k tomu vezmeš ještě zahraniční misi, tak je šmitec.
Pročti si to vlákno co jsem ti dal nahoře, a pokud tě zajímá pozice napiš. Pokud budu znát odpověď, tak ti ji napíšu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]