Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikačky na výdělek

Od: boris7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den Jsem hodně času na počítači a četl jsem o klikačkách jak českých tak zahraničních na výdělek. Jak to vlastně je je to opět podvod na lidi? A nebo některá klikačka funguje a je výdělek? Je možné poslat odkaz českou klikačku pokud existuje a opravdu funguje? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Myslíte tohle? poradte.cz/...

hodnocení

0x

Buď je to podvod a je nemožné dosáhnout částky, od které se vyplácí anebo když opravdu vyplácí, tak je to tak malá částka, že se to vlastně za ten čas a úsilí, které se tomu musí věnovat, nevyplatí.

Nefungovalo to před deseti lety, nefunguje to nyní a nevidím důvod, proč by to s dalšími projekty, které ještě přijdou, fungovat mělo začít. Ale lidem to evidentně nevadí a stejně se registrujou a registrujou s nadějí, že tentokrát by to snad mohlo fungovat...

fidonet*
hodnocení

0x

Kdysi jsem klikal přes společnost Hellomobile.cz a taky podvod. Předpokládám, že si nahrabali dost, nebo´t se toho zucastnilo dost lidí. SLo to i letadlovým systémem, že čím víc mas lidí naverbovaných tak tím víc vyděláváš.

Nejprve stačilo dosáhnout 100 Kč, klikalo se po desetníku. Když jste dosahli 100 zvýšili to na 1000 Kč a když jste chtěli vyplatit peníze na učet tak zavedli povinnost nejen klikat, ale i nějaké naklikané věci koupit.

Zmetci .. šmejdi ... no každý se musel poučit ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]