Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na víkend

Od: lidka* odpovědí: 20 změna:

I když není zcela jasné, kdy začíná víkend, tak dám alespoň jeden víkendový tip. Před chvíli jsem dostala emailem tak krásnou fotku, že se o ní musím se všemi podělit. To se to chodí na houby, že? *smich* Tak to jsem ještě neviděla. A jestli je to nějaký podvod, tak se omlouvám. *hi* Přeji všem hezký víkend s podobnými úlovky! Lidka

Tip na víkend

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

A teď mi asi docvaklo, že to bude pěkný fór! :D Protože ty houbičky na stole jsou skoro všechny stejné. Co na to řeknete milí rádcové? Ale stejně se na to hezky kouká, i když ta velikost - to je spíš zbožné přání! Tak se holt spokojíme s menšími. *hi*

hablina*

Rozhodně houbařský sen:)

alf*

no já to hned použil jako radu jinam poradte.cz/... :)

dracek*

Lidko znám autora ale nepovím kdo to je (já to nejsem) je to docela povedemá fotomontáž :-D

technikjirik*
hodnocení

0x

vy holky... koukáte na rozměry a zajíkáte se nad mohutností, ale stejně jste rády i za malýho klouzka ...

lidka*
hodnocení

Kdepak, to jenom čistě z praktického důvodu. ;) Lépe by se obalovaly a smažily houbové řízečky. :D

hodnocení

0x

jak tak koukám na tu fotku, tak lampa, hlava a pravá ruka hodily stín na stěnu, levá ruka hodila stín na tričko, proč nemá stín i klobouk té houby na stěně?! na noze pod kloboukem se něco jako stín rýsuje a hned vedle na prstech pravé ruky stín chybí...

*nevi**sok* doufám, že machři se k tomu vyjádří... teda ne houbaři, ale fotografové a grafici

lidka*
hodnocení

Ale je vidět, že to s námi není tak špatné a humor nás neopouští. I při finanční krizi pořád jsme hračičkové! *vtip*

hodnocení

0x

Jak patrno, jedná se o trik už jen z pohledu na otisk obřího slimáka... *smich*

Při zvětšení obrázku je pak montáž poměrně dobře patrná... *vtip*

lidka*
hodnocení

To nebyl slimák - to byl Méďa Béďa! *tuc*

hodnocení

0x

To je kráááááása! *palec* Jo, jo, kdo umí, ten umí.

kalu
hodnocení

0x

jednoznačný fake ;) .. ale vtipný ... škoda že ne lépe technicky provedený

refik*
hodnocení

0x

Jsou krásne,taky bych si dala smaženici nebo hřibovou omáčku,ale nejsou u mě doma,tak je jedno jestli to je fotomontáž,ale pěkný pohled to je.

hodnocení

0x

Je to pěkný pohled,ale je vidět, že je to fotomontáž,ty houby na stole jsou stejně okousané...A snad bych takovou úrodu nechtěla ani zpracovávat,stačí nám ten košík,co nosíme domů my...*frajer*

dracek*
hodnocení

0x

i já přeji pěkné úlovky

Tip na víkend #2
lidka*
hodnocení

Tak, tak - malý, ale pravý. ;) Jak se říká: "lepší vrabec v hrsti, nežli holub na střeše!" *placni*

dracek*

Lidko použiji jedno krásné české slovo každorozhodě *smich*

papene*
hodnocení

0x

Já mám také a svoje pravé.*palec*

Tip na víkend #3
lidka*
hodnocení

No to je krása! A jak Ti je tam pudlička pěkně hlídá. *tuc*

papene*

To ano.To ja ta 18letá.Ale fotky jsou pořízeny asi před pěti lety.Bohužel,od té doby jsme tolik hub za hodinu nenašli.*nevi*

Tip na víkend #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]