Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ze 3 fotek udělat jednu

Od: papene* odpovědí: 10 změna:

*nevi*Takovou fotomontáž.

Taky musím použít PICASA?*sok*

doplněno 31.08.09 22:12:

Hlavně něco jednoduchého!*zed*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hedli*
hodnocení

2x

Vyfotografuj všechny tři pejsky najednou a máš to bez komplikací :)

papene*
hodnocení

*ua*Kéž kdyby to šlo.

Jsou to neposedy.Asi to budu muset zkusit.*uspech*

hedli*

...no ,já mám malé koťátka a vím jaké jsou neposedy :) jsou hezké ,černobílé.Nechtěla by si k těm tvým pejskům?

Daruji ;) . Jinak, fotomontáž jde nejlepší udělat v Photoshopu.

papene*
hodnocení

*ua*Díky mám 3 kočky,2bílá koťata a jedna je zase v tom.

Vystačíme si .*smich*

hedli*

..tak to je škoda :( budu mít o dvě kočky víc :(

alf*
hodnocení

0x

Co to je ze tří fotek jednu - panorama nebo opravdu fotomontáž, tedy třeba z jedné pozadí, z druhé dům a ze třetí osobu? Na panorama jsou speciální programy, často jsou přiloženy k na CD u foťáku.

Fotomontáž, tedy pokud se to tak dá nazvat, je možné udělat i v malování které je součástí win. Jinak bych spíš doporučil gimp protože krást se nemá a tedy asi Adobe vypadává ze hry. Každopádně fotomontáž (dobrá) není nic jednoduchého. Asi takhle, pokud mám psací stroj jsem spisovatel nebo ne? V Picase to nepůjde.

papene*
hodnocení

Mám fotky pejsků každou zvlášť bohužel a chtěla jsem je nějak dát do jedné fotky.

Takže nejspíš fotomontáž.Fotky jsou vlastní.

Žádná krádež.*stop*

alf*
hodnocení

0x

takhle se to nějak dělá poradte.cz/...

je vidět, že člověk i jeho ruce vrhají stín ovšem ta obrovská houba nic, přes ní zřejmě světlo proniká. Krásně je to vidět u pravé ruky ta vrhá stín ale právě jen ta ruka.

hedli*

nebo takto a žádný stín není vidět :)

Jak ze 3 fotek udělat jednu
hedli*
04.09.09 14:28

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]