Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pátek 13

Od: rebeka* odpovědí: 10 změna:

Máte někdo problém s pátkem třináctého? Když tento den ráno pustím rádio, televizi, otevřu noviny, všeude na mně vyskočí ty hrůzy, které se můžou stát v pátek 13. Už mně to nebaví, narodila jsem se v pátek 13. a podle všech předpovědí a různého strašení, bych se musela oběsit. Zatím to je pro mě docela normální den a nechci slyšet všechny ty rady a návody co dělat (na př.v rozhlase dávali radu 3x oběhnout kanál ve směru hodinových ručiček, nebo mít stisknutý palec a ukazováček).

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Diskuze na toto téma probíhá i zde:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

To je všechno tím, že média dělají "z prdu kuličku". Mně stačí se omylem ráno podívat na Snídani s Novou a mám zas na pár let oddíváno, tolik prázdných, bezobsažných keců zabalených do barevných oblečků, zářivých zubů a dlouhých nohou... a z pátku 13. se přece tak krásně dělá záááležitost, o které se tak dlouho dá tlachat... Každý se chce nějak živit, no. Kdybyste měla nějakou takovou nicotnou hvězdičku v příbuzenstvu, byla byste smířlivější, ale je to opravdu hrozné.

ladinpraha*
hodnocení

0x
A ono snad nejde vsechna tahle media ignorovat a pouzivat vlastni rozum? Mne se to poslednich 25 let bez problemu dari.

buss
hodnocení

0x

Ščastný člověk s těmito starostmi.

hodnocení

0x

Můj dnešní pracovní den byl relativně úspěšný. I když se říká - nechval dne před večerem.

kubca54*
hodnocení

0x

Myslím si, že je to jen o psychice. Člověk to má v hlavě a bojí se, že se něco špatného stane. Na mě osobně to žádný vliv nemá, den jako každý jiný :)

patek
hodnocení

0x

Povídá jeden letos bude Silvestr v pátek.

Jo ještě aby tak bylo třináctého

bagar*
hodnocení

0x

Dodnes jsem nevěřil, že by byl pátek 13 v něčem zvláštní. Ale dnešek byl opravdu horor. Ale to by se beztak stalo, i kdyby nebyl pátek 13 *smich*

karoli*
hodnocení

0x

Den jako každý jiný :)

ja1
hodnocení

0x

Není to den jako každý jiný...*sok*

Pátek 13

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]