Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, všimla jsem si s manželem, že syn začíná mít chlupaté nohy a Punťu ( tak říkáme jeho přirození ) . Máme mu to s manželem oholit? Jak to děláte vy doma? Syn je 16 let starý.
Myslím, že syn je dost starý na to, aby sám rozhodl o tom, jestli si "puňťu" oholí nebo ne
Ono to už také není ten malý klouček jako dřív, aby jste museli takové malichernosti řešit za něj ... A pokud jste ho tedy vychovali dobře, o čem nepochybuji, nechte ho ať se rozhodne sám, co mu bude více vyhovovat ...
Zde ale to není projev lásky. A v jeho 16 letech se myslím přehnaně staráte .Punťu už má jistě chlupatého dýl
Kvetinko2, podle toho, jaké podivnosti se u tvého syna dějí, jistě zanedlouho shledáš, že všechno je úplně jinak a jakýkoli tvůj zásah je tedy zcela zbytečný.
doplněno 06.04.14 12:39:Chci tím říct jenom to, že se brzo objeví něco jiného, co tenhle "problém", který je ostatně jen a jen jeho záležitostí, odsune do pozadí.
Řeknu vám to upřímně, je mi také 16 a kdyby se o mě někdo až TAK moc staral, tak bych se z toho musel asi po*rat. (Aby mi někdo kontroloval ochlupení prakticky pod spodkama, tak za to bych vraždil.) Buď jste dost přehnaný vtipálek nebo chudák váš syn. Tímto způsobem se nemá šanci osamostatnit a spíše mu tím škodíte.
PS.: Zajímalo by mě co má co společného ochlupení a to jestli ze syna bude nějaký "výtržník".
doplněno 06.04.14 13:00:@daniell Asi to tak bude. U "podivností na stropě" byl nick kvetina2 a taky kveta2.
proč mám pocit že autor/ka tohoto dotazu bude autorem i nedávného dotazu se spermatem na stropě ... na takové dotazy napište na velice "věrohodné" a "vědecké" forum - feministky.com.
Promiňte ale to nemůže nikdo myslet vážně- 16letý syn - v dnešní době kluk co se neholí - no dobře dejme tomu ale jako rodiče by mě nikdy nenapadlo holit syna .. to bych musel být hodně velkej nádor abych to dělal .. dobře možná by někoho napadlo si o tom v jeho 16letech o tom promluvit - ALE TOHLE ..
doplněno 06.04.14 12:57:a jestli je to myšlené vážně - pak by to měl někdo po dotazu "proč roste počet sebevražd mladých" té dané osobě ukázat ..
Puvodne jsem nechtela reagovat, ale taky mi kveta2 a kvetina2 přijdou stejni provokatéři. Teda možná jeden, mozna vic.
Snad nikoho nemuze zadat otazku, mame s manzelem oholit syna?
hMax.ho upozornit, ze by bylo hezčí to upravit, ale těžko nohy.Byla bych ráda, kdyby se vtipalek priznal, pak je to vtipna konverzace.
Pokud se mylim, oholte si manžela, syna nechte, at se zaridi jak chce.
Tazatelka by si měla oholit svoji,,puňtu,, a synovi dát pokoj.Pokuď ten dotaz byl myšlen vážně,ať si raději oholí hlavu a jde do kláštera,protože není úplně při smyslech a tam se smilujíí nad všemi ,,ovečkami,,.Ach jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.