Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synovo ochlupení

Od: kveta2 odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, všimla jsem si s manželem, že syn začíná mít chlupaté nohy a Punťu ( tak říkáme jeho přirození ) . Máme mu to s manželem oholit? Jak to děláte vy doma? Syn je 16 let starý.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

:-D

Myslím, že syn je dost starý na to, aby sám rozhodl o tom, jestli si "puňťu" oholí nebo ne ;)

doplněno 06.04.14 12:33:

Ono to už také není ten malý klouček jako dřív, aby jste museli takové malichernosti řešit za něj ... A pokud jste ho tedy vychovali dobře, o čem nepochybuji, nechte ho ať se rozhodne sám, co mu bude více vyhovovat ... ;)

kveta2
hodnocení

Ale my mu dáváme lásku a staráme se o něj. Nechceme aby se z něj stal nějaký výrostek.

hahanaj*

Zde ale to není projev lásky. A v jeho 16 letech se myslím přehnaně staráte .Punťu už má jistě chlupatého dýl *smich*

vosikac*

To je vše v pořádku ... Ale proto, že se sám rozhodne jak s "puňťou" naloží neznamená, že z něj bude nějaký výrostek :-D ... Já se holím všude už 20 let a výrostek nejsem ;)

kveta2
hodnocení

No ale až teď mu to začalo vylézat z trenek.

majsterjoe*
hodnocení

1x

Ehm, oholit, a pak ho řetězem přivázat v pokoji, aa hlídat aby se to už nikdy nestalo!

doplněno 06.04.14 12:19:

Nadruhou stranu, co ja bych dal za to, kdyby me nekdo mohl oholit.

hahanaj*
hodnocení

1x

Proč byste ho holili vy? Je na něm jak s tím naloží, třeba mu to nevadí .

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kvetinko2, podle toho, jaké podivnosti se u tvého syna dějí, jistě zanedlouho shledáš, že všechno je úplně jinak a jakýkoli tvůj zásah je tedy zcela zbytečný.

doplněno 06.04.14 12:39:

Chci tím říct jenom to, že se brzo objeví něco jiného, co tenhle "problém", který je ostatně jen a jen jeho záležitostí, odsune do pozadí.

kveta2
hodnocení

Chcete říct, že je snad nějaký Gangstar? My jsme ho vychovali dobře !

hodnocení

0x

tvl, to je ale nudnej víkend, co? ale klid, pokud to bude jeho frajerce vadit, oholí si ho sama ;)

majsterjoe*

Pokud se necha oholit kvuli sve frajerce, pak jeho vychova utrpela tezkou ranu v podobe rodicu

sebod*
06.04.14 13:06

lesi *hej* *palec*

hodnocení

0x

Řeknu vám to upřímně, je mi také 16 a kdyby se o mě někdo až TAK moc staral, tak bych se z toho musel asi po*rat. (Aby mi někdo kontroloval ochlupení prakticky pod spodkama, tak za to bych vraždil.) Buď jste dost přehnaný vtipálek nebo chudák váš syn. Tímto způsobem se nemá šanci osamostatnit a spíše mu tím škodíte.

PS.: Zajímalo by mě co má co společného ochlupení a to jestli ze syna bude nějaký "výtržník".

doplněno 06.04.14 13:00:

@daniell Asi to tak bude. U "podivností na stropě" byl nick kvetina2 a taky kveta2.

daniell*
hodnocení

0x

proč mám pocit že autor/ka tohoto dotazu bude autorem i nedávného dotazu se spermatem na stropě ... na takové dotazy napište na velice "věrohodné" a "vědecké" forum - feministky.com.

Promiňte ale to nemůže nikdo myslet vážně- 16letý syn - v dnešní době kluk co se neholí - no dobře dejme tomu ale jako rodiče by mě nikdy nenapadlo holit syna .. to bych musel být hodně velkej nádor abych to dělal .. dobře možná by někoho napadlo si o tom v jeho 16letech o tom promluvit - ALE TOHLE ..

doplněno 06.04.14 12:57:

a jestli je to myšlené vážně - pak by to měl někdo po dotazu "proč roste počet sebevražd mladých" té dané osobě ukázat ..

@Daniell, @fatalwir: Že je to ta samá pisatelka(pisatel), mě napadlo už po přečtení dotazu a po jejich dalších odopědích si tím jsem zcela jistý. Styl otázky i odpovědí je totožný.

Takže podle mě platí co napsal @lesi2311. A co jsem psal já v Otázce o podivnos/..., taky byla napsaná o víkendu.

instalater*
hodnocení

0x

Na to se dá říci pouze jedno. Chudák váš kluk. Co vám proboha provedl , že ho takhle ničíte opičí láskou. Až mu najdete nějakou holku , tak mu ji před tím nezapomeňte vydrhnout savem.

martinaa*
hodnocení

0x

Když už vymýšlíš takové ubohé dotazy, snaž se, aby zněly aspoň trochu věrohodně.

A zítra je škola, tak šup šup se honem učit.:).

joudic*
hodnocení

0x

Kveto vy jste ale p**a (puňťa),
myslim, ze takto to staci, vic jsem se angazoval v minule otazce se spermatem, nez mi doslo, ze tato odpoved je nejadekvatnejsi, a hodi se na jakykoli vas dotaz, co jsem zde od vas videl... povoluje jezis kristus sahat na synovo prirozeni?

cuca*
hodnocení

0x

Puvodne jsem nechtela reagovat, ale taky mi kveta2 a kvetina2 přijdou stejni provokatéři. Teda možná jeden, mozna vic.

Snad nikoho nemuze zadat otazku, mame s manzelem oholit syna?

hMax.ho upozornit, ze by bylo hezčí to upravit, ale těžko nohy.Byla bych ráda, kdyby se vtipalek priznal, pak je to vtipna konverzace.

Pokud se mylim, oholte si manžela, syna nechte, at se zaridi jak chce.

hodnocení

0x

Tazatelka by si měla oholit svoji,,puňtu,, a synovi dát pokoj.Pokuď ten dotaz byl myšlen vážně,ať si raději oholí hlavu a jde do kláštera,protože není úplně při smyslech a tam se smilujíí nad všemi ,,ovečkami,,.Ach jo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]