Nejste přihlášen/a.
Nevím co se to děje. U syna v pokoji jsem našla na stropě divné skvrny. Když jsem si k tomu přičichla smrděla to podivně. Je možné, že syn masturbuje?
na stropě? ... no kolik je synovi .. nejspíš masturbuje .. ale na stropě .. já na téhle poraďně četl už kde co - ale toto :D
sorry, ale na strop to nedostrikne, pokud nebydlite ve stanu a proc byste s nim mluvila, kazdy syn masturbuje
navic by to do hodiny uschlo, a rozhodne by to pak nesmrdelo
Vy jste se ho ptala? Né promiňte, jsem věřící člověk, který přistupuje ke svátostem, ale co bude dělat v soukromí váš syn prosím nechte na něm.
Vidím to tak, že se se nějaký puberťák nudí, v televizi prd, tak co budu dělat... napíšu nějakou blbost na poradnu.
To přece nemůže dospělý člověk myslet vážně, že může sperma dostříknout (nejspíš) z postele až na strop.
CO je na tom vtipného? Jde tady o jeho budoucnost. On už nás asi nemá rád, když dělá takové věci !
prominte mi ... já vím ... je to vážná věc ... ale jestli je takový "péro", tak má Váš syn můj upřímnej obdiv
bozemuj dejte si 2 zdravasy, a radsi zkuste s manzelem udelat rekonstrukci 3m vystriku, hotovi Borici mytu toto
Pokud to opravdu myslite vazne, jste s prominutim fanaticka, a kdybyste verila allahovi, uz bych se bal, ze se jednou pojedete projet metrem s tezkym batohem...
sorry ale 3 metry nahoru do stropu nikdo nedostrikne, mozna jedine v pripade, kdybyste na nej 10 let nesahla, a jak tady ctu ty vase dodatky, tak to nebude daleko od pravdy. Ale ani tak ne, sorry.
To ale Ježíš Kristus nedovoluje. Aha, tak to jsou nadrženi, soulož jen za účelem plození, zbytečně ztrácí energii, že? Já vám rozumím, má nečisté žádosti, neslušně se dotýká sám sebe ... Pokušení pochází od těla, světa a ďábla, je třeba to vymýtit.
Teda milí rádcové (samí pánové). Nedělejte si z toho tady srandu jen proto, že jste Fšichni plni závisti, páč tohle z Vás nikdo nedokázal.
Milá tazatelko, soucítím s Vámi. Hlavně si dejte pozor, až zase polezete na třímetrový štafle čuchat ke skvrnám na stropě, ať nespadnete.
Jen bych se chtěla zeptat: Váš syn byl počet při jednom z těch rekordních výstřiků Vašeho manžela?
a poté zaveden
jinak @sebod presne, ty 2 metrove stafle jsem si u toho predstavoval
Zajímalo by mě, jak jste očichala ty skvrny 3m vysoko? Masturbuje každý i ten kdo tvrdí, že to nikdy nedělal. Vy ve vaší víře souložíte jen když chcete počít? Celibát mi příjde proti přírodě, Bůh o nic takového nestál a nestojí. Nechte syna žít a hlavně mu nevnucujte pravidla vaší víry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.