Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik na cestu do Afriky?

Od: kami95 odpovědí: 12 změna:

Zdravím. Chtěla bych se dostat do Afriky, konkrétně do Dakaru, na pár dní..Chtěla bych se zeptat, kolik mě to tak může vyjít, letenka a další poplatky, kapesné..vůbec nevím, co všechno je potřeba zaplatit? Kolik si asi tak našetřit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chtít můžeš...
Nezaměstnaná bez příspěvků bude asi šetřit dlouho!
Víš, co všechno je potřeba zaplatit? Třeba takové nájemné mamce!
poradte.cz/...
doplněno 14.01.14 06:02: Letmý pohled pomocí Google
Letenka tam a zpět Vídeň nebo Budapešť - Dakar od 530 € economy clas, lowcost až po 1000 € za lepší společnost.
Někomu stačí kapesné pár €, někomu jsou i stovky eur málo.
Probuď se!

vlasatec*
hodnocení

0x
Nejdřív je třeba se postarat sama o sebe, nevysedavat po nocích u pc a začít něco dělat.

hodnocení

0x

Snad mě admin nesmaže, když se kulantně zeptám, zda jsi skutečně tak hloupá, nebo jenom "miloučce" naivní. *ee*

Včera ve 22,26 ses tady ptala, z čeho máš zaplatit rodičům příspěvek na nájem, když nemáš žádné peníze. Jsi na pracáku, podporu nebereš.

A teď chceš letět do Dakaru. Jo a už sis taky koupila motorku a ještě chceš auto - za několik dní. *bum*

Byla bych pro to, abys koukala co nejdřív najít práci a to jakoukoliv, kdy aspoň něco vyděláš, abys mohla rodičům přispívat na provoz domácnosti. I Ty jíš, svítíš, ohříváš se a platí to jen rodiče. To víš, že se jim to nelíbí, jsi už ve věku, kdy by ses měla živit sama.

A Ty, místo abys šla někam do obchodu na noční doplňování zboží /berou celkem dost lidí/, píšeš tady pitomosti. Už se konečně probuď. Peníze nemáš a letenku Ti za brambory neprodají.

Už dlouho tady sleduji Tvé otázky a odpovědi. A věř, kdybys byla moje dcera, vyškubnu plaňku z plotu a vyléčím Tě z Tvých hloupých nápadů.

Omlouvám se všem, že jsem se dala unést emocemi, ale ten hrneček otázek a odpovědí už přetekl. Jaga.

ukulele*

Naprosto souhlasím se všemi odpovědmi, máte u mě 100 bodů každý. Je to hnus, jak si tady z poradte dělá kde kdo jen takovou plácárnu hloupých otázek, je to dost urážlivé a myslím si, že to hodně snižuje úroveň těchto stránek.

výtka
Upozornění od sys hejkal 14. 01. 2014 09:58:46
Poradte.cz je přístupné pro každého, kdo neporušuje pravidla!
Hloupé otázky a hloupí lidé jsou všude.
Na úroveň této poradny to vliv nemá.
Zkus si otevřít Zpověďnici! Třeba právě tam platí to známé Blahoslavení chudí duchem...
kami95
hodnocení

Pokud čtete mé odpovědi, měla by jste vědět, že jsem jasně a zřetelně napsala, že rodičům platím každý měsíc!

olaf71*
hodnocení

0x

Ty si nás tady pěkně dáváš :-D

ten kdo čte všechny Tvé otázky a příspěvky, tak se musí smát ještě víc než já a já čtu jen něco

doplněno 14.01.14 10:05:

ale podle toho co jsem tak nějak četl, tak si ušetříš tak max. na cestu do Pr... a Praha to není :-D

jofa*

Nikomu nic nebrání, aby na "hloupé" otázky neodpovídal. Pokud tu potřebu má, je dobré zachovat míru slušnosti.

kami95
hodnocení

Tak potřeba nepotřeba..ono jde spíš o to, že se nezávazně zeptám, a rádci mi závazně na předchozí otázku odpoví, místo toho, aby odpověděli k věci..

zvidavajanca*
Vis, kdyz vedle resis, ze nemas na najem, nemas praci. Mas sen, fajn. Ono je jedno zda par dni nebo mesic, cenu letenky, ktera je pomerne vysoka, to nezmeni.
Pro orientaci si muzes zjistit cenu treba b katalogu CK nebo na portalu s letenkami. Prokaz, ze nejsi uplne blba a umis hledat a ne jen se blbe ptat. Tohle jsou veci co se daji najit.
Navic za tu dobu nez se tam treba dostanes (asi nekolik let) se toho muze dost zmenit diky krizi ve svete, u nas nebo v dane zemi. Stejne tak muze dojit na miste k nepokojum a treba se tam nebude dat jet vubec.
Ale mej sen a motivaci najit si praci a nakat.
kami95
hodnocení

Ono to není, že je to můj sen, ono je to to, že tam letím za někým za určitou dobu a poletím i kdybych se měla zadlužit..je to velmi duležité..

olaf71*

spíše konstatuji, než odpovídám a to ve vší slušnosti.

patty
hodnocení

0x

Mám zkušenost s cestou letadlem do Cassablancy a pak dále po vlastní ose, autobusové spoje fungovaly dokonale a naložily by Vám i krávu na střechu. Od přistání již bylo vše extrémně levné, pokud z člověka nevyzařuje, že je korejskej turista:)) Akorát mě nešlo platit prostřednictvím servis24 přihlášení , tak jsem zůstal pár dnů bez koooorů :)) ale přežil jsem.

Patty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]