Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení routru

Od: jirbar* odpovědí: 3 změna:

Rádců mnógo. Většina rad najdi si, přečti si. Když rada tak polovičatá a navíc anglicky.

Jak se říká nejlépe pomož si sám. Přesto se s problémem chci podělit. Dlouho jsem pátral a dotazoval se na poradně jak provést nadstandartní nastavení routru a to priority jednotlivých portů. Totiž koktal VOIP telefon, když se na jiném PC třeba stahovalo. I rada že pro Wifi port to nejde nastavit nebyla pravda. To platí jen pro režim klient.

Tady jsou dva články kde je probráno kompletní nastavení routru včetně Firewalu. Srozumitelný popis a hlavně česky. Příklad na routru od TPLINK který já sám preferuji.(Pro moji potřebu snad jen neumí vytvořit "tunel") Model 543, lepší 743 (mám oba) a pokukuji po 843.

pctuning.tyden.cz/...

pctuning.tyden.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jh11
hodnocení

0x

A v čem je problém?

hop®

V ničem, je to tip na řešení problému pro případné další tazatele!

jirbar*
hodnocení

Problém byl tady. Tenkrát jsi měl poradit pokud o tom něco víš.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]