Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá výska v mém věku

Od: msiman odpovědí: 4 změna:

Zdravím, bude mi 17 let a měřím cca 158cm, což mě mrzí, nejsem se svojí výškou vůbec spokojen.

Všichni mí přátelé mají nad 170cm, jsem i ve společnosti jeden z nejmenších.

Otec měl výšku cca 185cm, sestra také 185cm, matka 160cm, děda cca 175cm, stejně tak babička.

Nevím, jestli mám tu výšku po matce, ale doufám, že ne.

Nevíte, jestli ještě vyrostu? Popř. co dělat proto, abych vyrostl?

Mám již celkem dost let a výška je strašně malá, dal bych nevím co, kdybych vyrostl alespoň na 165cm.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nezakládej nové vlákno. (A nezkoušej tvrdit, že to nejsi Ty.)

poradte.cz/...

doplněno 27.09.15 22:12:

Můj starší syn vyrostl až na vojně, a to asi o 15 cm, měl 21 let.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den,

prďte na to, myslím, že už moc nevyrostete -nadruhou stranu podívejte se kolik například herců je menších, než jejich manželky, stačí trocha charisma... Já bych naopak chtěla být nižší.. :)

hodnocení

0x

Záleží na každém kdy vyroste a také jak. Výška je daná už při početí a nijak se v průběhu života nedá ovlivnit - fyzicky.

Zkus podpatky (vtip). :D

hodnocení

0x

Znala jsem rodinu, která měla v ledničce růstový hormon pro dcerku, která byla enormě maličká, ale neměla v poruchu růstu, nevím jak se to řekne, trpaslík, malý řlověk? Byla ještě dítětem, když si růstový hormon začala píchat. Podařilo se a hormon ji vytáhnul nějakých 15 20cm. Jenže ona byla dítě a toho hormonu, podle vyšetření, měla málo. *hej*Já si myslím, že bys měl co nejrychleji zajít na endokrinologem, to je lékař přes hormony. A on ti řekne, co může nebo nemůže. Tam je problém v nějakých štěrbinách ve spojení kostí. Ty když ještě jsou, pak to lékař může řešit. Dospíváním a roky štěrbiny mizí a udělat už nelze vůbec nic. Neotálej a zajdi. Za to nic nedáš. Pod 160cm, to je opravdu málo. Držím ti palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]