Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrůst do výšky?

Od: vyrustek odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

je mi 16 let a měřím necelých 160cm, jsem nejmenší ze třídy, no, dá se říct, že nikdo, koho znám, není v mém věků tak malý.

Je možné nějak vyrůst?

Například nějaké cviky, pokrm, či jiné?

Má sestra měří cca 190cm, matka cca 160cm a otec 180.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tiffany*
hodnocení

0x

Synovi mojí známé podávali hormony, aby vyrostl a on opravdu vyrostl, samozřejmě nevím, zda to bylo následkem té léčby, nebo by vyrostl tak jako tak. Zkuste se poradit se svým lékařem, ve Vašem věku je na to asi správný čas.

iz*
hodnocení

0x

O žádných cvicích nevím,

ale neboj, ještě vyrosteš.

Někdo se "vytáhne" rychleji,

u jiného to může trvat déle.

hodnocení

0x

V 9. třídě jsem byl ze všech kluků nejmenší, dnes měřím 182 cm. Nejrychleji jsem vyrostl mezi 16 a 18 rokem.

pohanka*
hodnocení

0x

Pokud necvičíš tvrdě každý den, neprovozuješ kulturistiku a vzpírání každý den, tak vyrosteš a skrček nebudeš.

Ale jeden případ u nás byl, že kluk tak makal v těchto silových sportech, že mu šlo vše do svalů a kostí, spíše do šířky, tak moc opravdu nevyrostl a byl takový zaprclý, ale svaly měl, to se nedá popřít.

borax*
hodnocení

0x

Neboj ještě vyrosteš, jinak to moc ovlivnit nejde, je to genetická záležitost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyrůst

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]