Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak co myslíte? Kdo pojede jako první?

Od: ok® odpovědí: 8 změna:

Platí tu nějaká pravidla?

Našel jsem dnes na netu - ale za mě by to mělo být asi takto -

1.sanita

2. hasiči

3.policie

4."papalaši"

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

je to jak píšeš...jasná věc ;)

ok®
hodnocení

ale jsou i tyto názory:

právo "težšího"

hasiči, sanita, policie, papalaši

ar*
hodnocení

0x

Neslyším jakou mají puštěnou sirénu, ale v tomto státě pročudí křižovatkou jako první černé Audi. Sám jsem byl svědkem, když vezli Havla +Dášu+ boxerky (celkem 5 aut) na Hrádeček, že musel a uhnout i blikající a houkající sanita (rychlá). *klik*

hm*

Ano, první zkusí projet papaláš (podle obr. jsem nejdřív myslel, že to je pohřebák, a bylo mi divné, kde vzal modrý maják :D ). Jestli se mu to podaří, dál by už mohli jet ostatní podle pravidel (a v tomto případě i důležitosti). Jestli se to nepodaří, hned tak neodjede nikdo.

hodnocení

0x

to uz tu bylo , samita , hasici , policajti a politik

sinergi
hodnocení

0x

První projede motorkář

hodnocení

0x

S ohledem na brzdící a manévrovací schopnosti plně vyzbrojeného hasičského náklaďáku projede jako první on. Chtě nechtě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]