Nejste přihlášen/a.
to je pěkné... zřejmě musí někdo někoho pustit - nejspíš sanitku? no a pak už pojedou ti ostatní podle pravidla pravé ruky... v reálu se to ale naštěstí nikdy takhle nesejde... ![]()
mýlíte se, sejde. mě se to stalo už dvakrát na stejné křižovatce, jen bez sanitky. jinak jsme to tu už řešili
doplněno 23.09.12 18:24:omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsou to všechno záchrané složky v akci
Jednou jsem slyšela pomůcku, jak si zapamatovat čísla. Nejdřív přijedou hasiči (150), aby uhasili požár, pak sanitka (155), aby posbírala zraněné a nakonec policie (156 nebo 158), aby to všechno sepsala Přijde mi to tak logické, protože první pomoc dá i hasič, ale záchranář bez potřebného vybavení těžko uhasí požár nebo někoho vyprostí. A to černé auto je co?
Pohřebák pojede poslední, ten nemá kam spěchat (v praxi ani namá maják) - pokud to tedy není velvyslanec z Mindžapuru...
Ale krásná situace, v praxi by asi všichni rozumní pustili sanitku, pokud by to hasiči s bazénem vody na korbě dobrzdili...
![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.