Nejste přihlášen/a.
to je pěkné... zřejmě musí někdo někoho pustit - nejspíš sanitku? no a pak už pojedou ti ostatní podle pravidla pravé ruky... v reálu se to ale naštěstí nikdy takhle nesejde...
mýlíte se, sejde. mě se to stalo už dvakrát na stejné křižovatce, jen bez sanitky. jinak jsme to tu už řešili
doplněno 23.09.12 18:24:omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsou to všechno záchrané složky v akci
Jednou jsem slyšela pomůcku, jak si zapamatovat čísla. Nejdřív přijedou hasiči (150), aby uhasili požár, pak sanitka (155), aby posbírala zraněné a nakonec policie (156 nebo 158), aby to všechno sepsala Přijde mi to tak logické, protože první pomoc dá i hasič, ale záchranář bez potřebného vybavení těžko uhasí požár nebo někoho vyprostí. A to černé auto je co?
Pohřebák pojede poslední, ten nemá kam spěchat (v praxi ani namá maják) - pokud to tedy není velvyslanec z Mindžapuru...
Ale krásná situace, v praxi by asi všichni rozumní pustili sanitku, pokud by to hasiči s bazénem vody na korbě dobrzdili...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.