Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pojede první

Od: autoskolak odpovědí: 13 změna:

Kdo pojede jako 1., 2., 3. a 4.?

Kdo pojede první

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to je pěkné... zřejmě musí někdo někoho pustit - nejspíš sanitku? no a pak už pojedou ti ostatní podle pravidla pravé ruky... v reálu se to ale naštěstí nikdy takhle nesejde... ;)

olaf71*

mýlíte se, sejde. mě se to stalo už dvakrát na stejné křižovatce, jen bez sanitky. jinak jsme to tu už řešili

doplněno 23.09.12 18:24:

omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsou to všechno záchrané složky v akci

rawen

prví policajti súčastne zo sanitkou a potom hasiči s vládnym vozidlom ludia asi neviete vyhlášku...

hodnocení

0x

tahle situace se v reálu nikdy nestane, takže nevím proč to řešit! První by měla jet sanitka, a pak se můžou poprat policajti s hasičema. Beru to jako vtípek.Grrr.

michalov*
hodnocení

0x

Půjdou do středu křižovatky a rozpočítají se...;)

pb®
hodnocení

0x

Jednou jsem slyšela pomůcku, jak si zapamatovat čísla. Nejdřív přijedou hasiči (150), aby uhasili požár, pak sanitka (155), aby posbírala zraněné a nakonec policie (156 nebo 158), aby to všechno sepsala Přijde mi to tak logické, protože první pomoc dá i hasič, ale záchranář bez potřebného vybavení těžko uhasí požár nebo někoho vyprostí. A to černé auto je co?

olaf71*

pohřebák s majákem, ten pasuje do toho sledu;)

23.09.12 20:33

*smich**haha*

hop®
hodnocení

0x

Pohřebák pojede poslední, ten nemá kam spěchat (v praxi ani namá maják) - pokud to tedy není velvyslanec z Mindžapuru...

Ale krásná situace, v praxi by asi všichni rozumní pustili sanitku, pokud by to hasiči s bazénem vody na korbě dobrzdili...

*palec**smich*

rfa

On to taky neni pohřebák ale zásahová policie! :-P*hej*

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jde evidentně o ruskou křižovatku a ruská auta, tak všichni naráz. Výsledkem bude velký třesk a další z tisíce videí s tematikou ,,crazy russian drivers´´ v sekci Hnus

bena*
hodnocení

0x

První pojede sanitka, pak zásahovka, pak hasiči a nakonec policie - rozhodla takhle kostka ;)

katulqa
hodnocení

0x

Záleží taky na semaforech.. ale pokud by semafory nejely tak jede asi jako první sanitka.. a pak asi podle pravidla pravé ruky..

To pravidlo pravé ruky mi nejde nějak pochopit,ale říkal mi to táta :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]