Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny za vedení beznych uctu

Od: majja* odpovědí: 9 změna:

Dobry den mam odtaz. Mam bezny ucet u ceske sporitelny. Zalozila sem si ho tam proto ze sem jako absolvent mela dva roky vedeni zdarma. Nyni uz je to rok co mi tato vyhoda skoncila a ja platim 100,-Kc za mesic. Premyslela sem ze pujdu jinam, ale nevim kam. U nas na malem meste se da vybirat jen z bankomatu posty, KB a cesky sporky. Nyni mi volali, ze by si se mnou chtela sporka odmluvit schuzku ze bych mela moznost mit nizsi cenu za vedeni bezneho uctu. Jdu tedy tam, ale odufam ze po me nebucou chtit at se upisu treba na dalsich treba 5 let.

Kde mate vy bezne ucty a jak to probiha pri vyberech nebo domlouvanim se na vecech pokud se jedn atreba o Fio Banku nebo air bank?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na poštovní banku jste pomyslela? Tam mi nabízeli účet zdarma. A pošty jsou všude.

hodnocení

0x

hodnocení

0x

Mám mBank - vše přes internet, jednou za 4 roky jsem potřeboval papír - zastavil jsem se na pobočce "kiosek" v Olympii při nákupu...

Druhou KB kvůli hypotéce - vedení účtu 68,-, ale druhý měsíc mi to vrací jako "bonus" - takže vedení je zdarma.

Českou spořitelnu jsem měl cca 1 rok - nikdy více - jak jednání tak ceny jsou neporovnatelné k aktuálnímu trhu.

Kolegové z práce mají airBank - byl nějaký náborový hit nebo co - všichni jsou spokojení.

pb®
hodnocení

0x
Mám Českou spořitelnu a mám vedení účtu zdarma. Pravda mám účet u ní už 15 let a na pobočce jsem jim natvrdo řekla, že pokud nebudu mít vedení zdarma, jdu jinam. Přechod je snadný, nová banka vše zajistí sama včetně převedení trvalých plateb, akorát člověk si pak musí oběhat zaměstnavatele a všechny smlouvy, kde kdy číslo účtu uváděl, což samozřejmě číj je starší, tím je toho víc. Pokud jsi mladá a nemáš zatím žádné spoření, úvěry, podílové fondy, životní pojištění atd. atd., utíkej od nich. Ono peníze se dají vybrat z každého bankomatu, Fio chce za výběr z cizího bankomatu 30Kč, Air bank 25 a za výběr z terminálu Sazky 10 Kč, ten je skoro všude. Když člověk nevybírá po stovce ale vybere jednou dvakrát měsíčně, je poplatek za výběr z cizího bankomatu pořád menší, než kolik nabízí ČS za vedení účtu.

hodnocení

0x
Anebo přejděte k Equa a máte vyběry ze všech bankomatů zdarma i s vedením účtu.

hodnocení

0x

Mám GE money a vše zdarma..

oprava

GE money nenabízí žádný účet "vše zdarma", naopak výší poplatků patří k těm dražším

magicm18*
hodnocení

0x

Mám Air Internet Banking a je perfektní a zdarma.

hodnocení

0x

maja, stále omílané téma..

Zdarma mám účet u mBanky, Sberbanky, Air banky. Poslední jmenovaná, mi ještě platí díško za platbu kartou.

Air banka mi úročí běžný účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]