Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co by se dalo ještě zakázat?

Od: culdabulda1* odpovědí: 6 změna:

- nedá mi to a musím si rýpnout - je možné ještě zakázat diskuzi ! - než jsem se stačila "rozkoukat" - a už byla otázka uzavřena ! I když je fakt, že vzájemné urážky "mylose" a "karla" neměly s diskuzí nic společného - ale pánové už myslím veškeré "naboje" v závěru vystříleli - vidite, bene, jak je otázka kuřáků vs. nekuřáků ožehavá !

Doufám, že můj příspěvek nesmažou, abych měla, jak se říká "poslední slovo" !

doplněno 05.06.15 23:15:

- chtěla jsem říct - abych měla potěšení tzv. "posledního slova" ..

- pro "nenene" - skvělý příspěvek ! - a co takhle rovnou zakázat žít ! - to by si příroda "odfrkla" !

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Chtěl jsem poděkovat Benovi za Velice výstižnou otázku, ale nešlo to. Tak jsem rád, že paní Marcela se toho ujala. Určitě jsme asi každý různý, ale poslední dobou nás začínají tížit společné věci. Někdo to vidí, někdo ne, někdo to vidí a přeje tomu (po čase přišla jeho chvíle odplaty). Ale věřte, že to nepovede k ničemu dobrému.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Poslední dobou se to stává takovým pravidlem. Pokud to dělá jeden a ten sám sysel, měl by se nad sebou zamyslet, nebo se admin zamyslet nad svým syslem.

hodnocení

0x

Oprava, mažu to, co jsem tu napsal – o čem mluvíte? Měl jsem za to, že zmizela diskuse z poradte.cz/...

ale taq je tam pořád. Co kdo smazal?

culdabulda1*
hodnocení

mylos - myslím, že nikdo nic nesmazal, syslík jen uzavřel původní otázku, zřejmě proto, že ho naštvaly Vaše legrační nadávky, které jste si nakonec začali vyměňovat s "karlem.." - čímž jste znemožnili ostatním přidat ještě nejaké postřehy k tématu o zákazu kouření. Ne, že by přinesly ještě něco převratného, ale lidi nemají rádi, když se jim diskuze zatrhne hned na začátku a oni ještě neřekli k svůj názor.

ronyx*

Nikdo nic nesmazal, pouze pod odkazovanou otázkou je text " ladinpraha uzavřel tuto otázku"...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, jako "viník" té uzavřené otázky bych se mohl asi také vyjádřit. Sys má právo otázku uzavřít a tak to udělal. Důvod je také jasný - nikam se to už neposouvalo, resp. šlo o napadání mezi rádci a výměna názoru se dostala za hranu (a potom to mohlo být ještě horší). Tušil jsem, že to bude téma kontroverzní. Měl to být z mé strany spíše povzdech nad "přitahováním šroubů". Vlastně to mohla býti legrace a ironie (kdyby to nebyl skutečně problém ve společnosti). Ten zákaz kouření byl takovou poslední kapkou, kterou jsem zaznamenal (no, vlastně zároveň i ty registrační pokladny) a tak jsem si říkal, co nás asi ještě čeká. No, došlo k hádkám - otázka je uzavřena a mohly by se snad uzavřít i ty neshody a hádky.

Omlouvám se, že to způsobilo tolik vášní. Ale, adrenalin dobrý, ne? No, už nebudu prudit. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]