Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci vám povědět jak pokračuje příběh "předmanželské smlouvy" aneb aby se vlk nažral a koza zůstala celá.
Už půjčit nechce, dělá přesčasy, aby mi vrátil co jsem zatím půjčila, nevidíme se, tedy krom teplých večeří,ty si nenechá ujít.Jídlo kupuje sám, nedobrovolně, ale až přestane, přesnou i večeře.Jsem fakt dost zklamaná, celou dobu mi vykládá, že domek je náš, naše nová okna, naše nové dvěře, naše...blablabla. Cítím se podvedená, ale dobře mi tak! O nic nepřijdu, ale jak teď dál? Zapomenout, neřešit, čekat jak se to vyvine? Už jde jen o pocity, bydelní neřeším, mám své a jeho bude JEN jeho, chce to tak tak to bude mít. Proč sakra do všech vztahů zalezou majtkový problémy a rozežerou je?!
Tento vztah se nevyvíjí dobře, já bych to neustála, čekat na něco? na co? Přítel bydlí u vás? Bydlíte u přítele a máte své bydlení? Já bych se vrátila do svého, nerozešla bych se s ním, jen bych tomu nechala volný průběh. Další krok by byl na příteli.
P.S. Už teď koukejte po jiném fešákovi.
doplněno 26.05.15 13:57:Po doplnění vašich odpovědí říkám jednoznačně - ukončit vztah. Nynější situace nevyhovuje a budoucnost není žádná. Budete přítele opečovávat než dostaví domek, pak se stějně odstěhuje do SVÉHO a jen ve hvězdách, zda vám nabídne společné bydlení. Ať si najde pečovatelku už nyní. Život je moc krátný na prodlužování takového mezidobí o ničem.
vlasně on nebydlí u mě, jen u mě jí a spí, je to divné, ale stěhovat se nechce, ani ke mě ani do svého, on vždycky bydlel u rodičů, 17 let ženatý, po rozvodu u nich zůstal, ex se odtěhovala a mladší dcerou, starší bydlí s ním u jeho rodičů.
Rozejít se zatím nechci, pořád si říkám, že mi přece nemohl celou dobu lhát, třeba se jen bojí že bych ho připravila o něco co nikdy neměl(domek co renovuje dostal od nějaké pratety).
uska:díky
už přemýšlím i tak, že i kdyby jeho nabídka platila, tedy že mě pozve k sobě bydlet, na jak dlouho a co pak? ted mám svůj domek a nechci se ho vzdát, ale mám i syna a kdyby v něm chtěl být, třeba s rodinou, nemůžu mu pak říct"nazdar synku, tady mě máš"...prostě pokud tam nebudu mít jistotu nepůjdu k němu natrvalo, jsem ráda že mi tu radíte věci, které si taky myslím, je těžké věřit svému názoru když vás od něho, třeba jeho kamarádi, odtarazují-on by tě přece nevyhodil...
Nečetla jsem minulý dotaz, ale to, že chce, aby domek zůstal jen jeho, docela chápu. Koneckonců i kdybyste se vzali, tak by byl jeho, protože ho získal před manželstvím - tak v čem je vlastně problém?
A jestli chce platit všechny opravy sám, protože domek je jeho, tak pro vás jen dobře, ne?
Jen věta, že jídlo kupuje nedobrovolně, je trochu zarážející? Co to znamená, že jídlo kupuje nedobrovolně?
doplněno 26.05.15 00:36:A co znamená, že u vás jí a spí, ale nebydlí? Jak může bydlet jinde než kde jí a spí? To je nějaký zmatený, ne?
A kdy se budete stěhovat do toho domku? Je to vůbec v plánu? K čemu by mu ten domek jinak byl?
Přítel od tazatelky chce 200.000 na dům s tím, že dům bude napsán pouze na něj.
Hypotéku bude přítel/manžel po svatbě splácet ze společných peněz,
tazatelka už na domku dost odpracovala, (nepamatuji si, jestli i vložila nějaké peníze).
Viz první dotaz:
Díky za vysvětlení kolegyni..
probpouzím se, ale to víte, bolí to a ženský to asi prožívají jinak...mě je jedno jestli budu vlastníkem jeho domku, ale nehodlám investovat = vyhazovat z okna. Pokud investovat tak s nějakou vizí návratnosti, to že bude domek "náš" byly vždycky jeho slova,dokonale mě zblbnul tím jak to pořád omílal a když přijde na akorát couvá...co si o něm myslet?
jediné-probudit se
díky, i za další písmenka, případně
máte pravdu, že je to divné, když u mě jen jí a spí, už jsem i koupila novou skříň aby si měl kam dát věci...z práce jede hned na domek a večer po osmé ke mě, takže se vlastně vůbec nevidíme, vstávám před pátou takže kolem deváté večer chodím spát. Nic není jednoznačné a jednoduché,ale já mám pocit že už není dobrá vůle věci řešit a případně měnit.
jenže co dál? rozejít se protože se mi něco nelíbí? čekat a na co vlastně?
musím tomu dát asi víc času...
piště díky
Z mého pohledu bych si řekl příspěvek na bydlení. Teplo, vodu, elektřinu. Zní to blbě, ale proč ho živit, když bydlí jinde? Musí vědět, že když rozděluje na moje a tvoje, chcete taky jen to, co spotřebuje,