Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyčištění bílých bot

Od: neznamy odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vyčistím bílé textilní boty? Zkoušela jsem klasicky použít Vanish a vodu, ale nabotách mi zůstavají hnědé linie od vody. Vložka boty je ale tmavě fialová, a tak se bojím, že se mi boty obarví. Pomáhá proti obarvení ocet? Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

Sádlo

doplněno 10.09.12 22:50:

Sory to jsou textilní a ne kožené

doplněno 10.09.12 22:53:

Vyzkoušejte tekuté mýdlo a kartáček mě to pomáhá ale snažím se nekupovat bílé právě kvůli té špíně co jde špatně dolů

pavkazji*
hodnocení

0x

Zkuste je dát do pračky.

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Vytáhnout vložky a šup s nimi do pračky. Ještě třeba s ručníky, aby se měly o co třít. Prášek a klidně na 50C. Tkaničky svázat do jakoby do mašle, aby nesvázaly ty ručníky. *hej*

hodnocení

0x

Bílé textilní boty jsem vždy vydrbala kartáčkem a mýdlem Lanzou. Je nutné boty nakonec dobře opláchnout, aby nezůstaly fleky. Dobře se tak i vyčistí a vybělí i bílé botasky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]