Nejste přihlášen/a.
chci poradit,jak prát boty v automatické pračce, jestli odstředovat normálně,nebo ubrat otáčky
Dobrý den,vzhledem k tomu,že s touto záležitostí má zkušenost moje žena,přepíši její odpověď.Svoje boty (tenisky Nike) také pere v automatce,zásadně pouze program vlna (nebo jemné dětské prádlo)-nevíme jakou máte pračku a co je na ní za programy.?Program posléze pouze jemně odstřeďuje a ždímání probíhá na nejnižších otáčkách.Boty potom vyjme a nechá okapat venku na šňůře.musím podotknout,že tenisky jsou posléze jako nové a zatím stále drží.(Pere prý tak max. 1×za 3-4 měsíce. a vyprány už byli několikrát).Vzhledem k tomu,že ale nevíme jaké boty by jste rád do automatky dal,můžeme vám dát pouze tento tip.Pokud se jedná o klasickou obuv (semiš,kůže)spíše doporučuji ošetření ručně a posléze nalakovat či nasprejovat.Přeji úspěch!
jakékoliv boty Adidas ,Nike Puma jsem vřdy narval do pračky na 40 a normální odstředění u mně je max 800,žádný problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.