Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám zmatek ve škole

Od: kaca* odpovědí: 7 změna:

Jsem na základní škole, máme 12 předmětů a z toho mám 6 dvojek.Průměr mám 1,5.Myslíte si že dostanu vyznamenání?Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že ne. Viz podobnou otázku: poradte.cz/...

x®
hodnocení

0x

Zdali to není 2 z chování a šest 1 je z povinných předmětů, tak je to ještě vyznamenání.

hodnocení

0x

Vyznamenání bude získáno pokud průměr známek z jednotlivých předmětů nepřesáhne 1,5. Gratuluji! *palec*

hodnocení

0x

Myslím, že vyznamenání ještě bude. Ale s odřenýma ušima.Nešlo by ještě jednu dvojčičku opraviít na jedničku? Pak by to bylo jisté! ;)

Jinak, i kdyby to vyznamenání nevyšlo, vysvědčení je to pěkné. Hezké prázdniny. Jaga.

ctenar*
hodnocení

0x

Jedina spravna odpoved uz byla uvedena v drivejsim stejnem/....

mp*
hodnocení

0x

Gratuluji, taky jsem byl premiant. Záleží jak to máte nastavené, ale vždy obecně do průměru 1,5 to tak bylo.

ctenar*

To jste tedy musela byt trida, kdyz jsi byl s prumerem 1,5 premiant (=nejlepsi) :). U nas mel(i) premiant(i) vzdy 1,0.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]