Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz chodím na SŠ a máme 14 předmětu (nepočítám chování) vychází mi 7 dvojek, budu mít ještě vyznamenání nebo ne?
podle mě je vyznamenání do 1,5. Pokud už to je 1,5 a víc, tak ne. Jednoduše: musíš mít víc jedniček než dvojek, a to platí i při sudém počtu předmětů
Na vyznamenání je potřeba mít známky do průměru 1,5 a toť v vpřekladu: mít stejně jedniček a dvojek(u sudého počtu známek) a nebo více jedniček než dvojek a ovšem žádnou trojku,čtyřku ani pětku xD :DDDDDDDDD CHÁPEŠ: JESTLI JO TAK NM.Z.-NEMÁŠ ZAČ
Ne že by ta vysvědčení někdy někoho zajímala. Tedy alespoň po mě ještě nikdo za těch pár desítek let žádné vysvědčení nechtěl, natož aby ho zajímalo, jestli tam někde na zadní straně je napsáno "s vyznamenáním" nebo ne.
no, jednou, asi před osmnácti lety, jsem byla nezaměstnaná , tak jsem dělala konkurz na celní úřednici. A když jsem udělala všechny testy a pohovor s psychologem, na celnici vedoucí chtěl vidět vysvědčení z gymplu a maturitní. Sice jsem měla pořád samý jedňuchy ( a tedy asi i vyznamenání ), bylo jim to podezřelý a radši mě nevzali )
To nedělá nikdy dobrotu, když je zaměstnanec chytřejší než náčelník. Náčelníci to ví a podle toho si také vybírají do týmu. Chytřejší by je mohl z místa vyšoupnout a nebo jim u mužstva podrývat autoritu.
¨vyznamenání určitě není do 5ti dvojek. Je do průměru 1,5 s tím, že nesmí být žádná 3ka, ale nevím jestli 1,5 včetně...
Do prumeru 1,5, vcetne. Podle poctu predmetu, na ZS je to prave tech pet dvojek. Na SS netusim, kolik toho mate.
takže by to mělo být takto, sice jsem to našla ve školním řádu jiné Sš,ale nejspíš to tak bude všude
Je to stále menší nebo rovno 1,5. I dle toho paragratu, co sem umístil deniisek to tak je, protože je zde napsáno, že nesmí být horší než 1,5. Zjednodušeně se dá říci, že na vysvědčení musí být samé jedničky nebo dvojky a počet dvojek je menší nebo roven polovině veškerých známek
Představ si milý žáku, že existují školní dokumenty, třeba školní řád i j. a tam to najdeš (třeba jako klasifikační řád). A měl by jsi je jako základní dokumenty kterými se řídí život na škole znát. A mluvíš o průměru, to je dost nepodstatné kritérium. Znáš to o snězených kuřatech, mzdách ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.