Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SYS. za jménem

Od: meri* odpovědí: 10 změna:

Zajimalo by mne zda sluvko SYS . JE TITUL a jaky dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady nebo někde jinde?

tomh*
hodnocení

0x

Normálně to titul není, jen zde...

Na poradte je to řekněme něco jako moderátor :)

lidka*

Oni se sami nechtějí povyšovat a tak se to pokusím objasnit já. Je to podle mého názoru rada moudrých - poradní sbor zakladatele této "poradny". Byli u počátku a myslím si, že spoluutvářeli současnou podobu. Mají právo zasahovat do diskuze a občas ji i usměrnit. A také mají právo ovlivňovat pořadí soutěže, zda vylosovaná odpověď je přínosná pro tazatele. Tak takhle to já vidím. Krátce a stručně - jsou to machři! *palec*

doplněno 21.06.09 09:12:

Ale abych to doplnila. Já osobně si vážím každého, kdo se snaží pomáhat na této poradně. I kdyby měl třeba jenom jednu dobrou odpověď, která někomu pomohla. *klik*

hodnocení

0x

Vysvětlení je zde:
poradte.cz/...

díky za odkaz, nasel jsem svou starou odpoved: "jj, mame slusne naslapnuto (viz obr) a zanedlouho oslavime prumernou navstevu 2tis lidi denne". Soucasny stav je zhruba 5x vice *ua*. To uz by kazda rubrika mohla mit sveho osobniho sys *vtip*
lidka*

No tak 5 x 2 tis. lidí denně je doufám 10 tis. lidí denně. *smich* Je to opravdu tak? To je skutečně krásné číslo! *palec*Už mne udivila ta předchozí statistika registrovaných. To jsem vůbec neměla představu o takové návštěvnosti, to se tedy přiznám. :) Tak to bude určitě pro nás další motivace. *klik*

katerina*
hodnocení

0x

to je jen pro vyvolené *frajer* a já se sys... žiji pořád*hi**smich*

lidka*

Kateřino, dovolím si nesouhlasit, protože se mi nelíbí pojmenování "vyvolení". Já bych ho nahradila slovem obětaví, pracovití a znalí. Ale Vám toho Vašeho vyvoleného samozřejmě moc přeji! ;)

katerina*

souhlasím s vámi špatně jsem to formulovala. Jinak můj vyvolený s tím jsem nadmíru spokojená *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]