Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syslové jsou moderátoři

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Zdravím Vás,
od dnešního dne mohou tzv. syslové resp. sys. psát k příspěvkům výtky a navrhovat příspěvky k vymazání. Konečné rozhodnutí je ale stále na mém uvážení. Věřím, že tato novinka poradte.cz jen prospěje a podaří se nám vymýtit příspěvky, o které nikdo nestojí.

Abyste věděli co a jak přidám k tomuto příspěvku jednu výtku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ne tak to mazat nebudu, já na tebe budu hodnej :P Jen jsem byl zvědavej *hi*
hodnocení

pro sebe jsem to udelal, kdyz kliknu na smazat, tak se rovnou smaze. Vy muzete pouze upozornit, ze byste radi smazali :)
al bunda*
Dobrý nápad.
hodnocení

ale ted si uvedomuju, ze jsi to vlastne puvodne mohl smazat... tam, kde nejsou zadne prispevky, tak mazat muzete :)
25gowron*
O uzitecnosti zde na tomto foru opravdu pochybuji, myslim ze tak male forum nepotrebuje tolik moderatoru.. moderovat par lidi kteri si nevedi rady s kralikem, trpi latentni tetanii nebo par loseru a lam co sedli k PC ...
hodnocení

nerekl bych, ze je poradte.cz prilis male na 4 moderatory, pricemz aktivni jsou nejvyse 3. Na povazenou by to bylo kdyby kazda rubrika mela sveho.

Zatim to svuj ucel plni... nemame tu duplicitni otazky a snad uz ani urazejici odpovedi :)

Já si nemyslim že je to zas tak malé fórum a krom toho na to že začínalo od 0 se za poslední rok docela dost rozrostlo a na to že je webů podobně zaměřených docela dost...;)
hodnocení

jj, mame slusne naslapnuto (viz obr) a zanedlouho oslavime prumernou navstevu 2tis lidi denne :)
Syslové jsou moderátoři
hodnocení

no zrovna chvilka to nebyla, ale uz je to tady. 2tis denne *palec*
Ale nebojte, chystam rychly start... hned po presunu na novy server (to bude mozna dnes v noci)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]