Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr loga 3 - snad naposled :D

Od: dezik odpovědí: 13 změna:

Zdravím, reaguji na mé předchozí 2 otázky:
poradte.cz/...
poradte.cz/...
a znovu Vás žádám o radu (pevně doufám, že snad naposledy) jaké logo by jste vybrali? Chci ho používat na fotky i na grafiku, jako takový "podpis", copyright dalo by se říct.
Moc díky

Výběr loga 3 - snad naposled :D

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

2

Z této nabídky hlasuji pro 2, ale dvojka z minulé (druhé) nabídky je podle mne lepší...

dezik
hodnocení

Já si uvědomil, že se vzdaluje od mé idey .. proto jsem ho zamítl, ale děkuju :)

iz*
hodnocení

0x

Ani jedno. Pokud byste vynechal označení The artist, pak snad to poslední.

dezik
hodnocení

Vynechat "the artist"? A nechat pouze jméno? Proč myslíte?

mira001
04.07.12 17:52

Hádej.

dezik
hodnocení

Nevím ... nechám se překvapit :)

Ale vím jen to, že forma razení tím, že se mi pokládají ironické otázky, mi moc nepomůže ;) to bych raději ocenil ticho a pouhý klik na jednu variantu ;)

Make peace

ireallyhatetopaythistoll*

Na mě to třeba působí, že je tam "nahňácáno" moc textu (dva řádky s různým sdělením těsně nad sebou, navíc vizuálně totožné - bylo by lepší je nějak rozlišit/oddělit nebo např. jméno posunout nad logo či něco takového) a proto se to hůře čte letmým pohledem. Ale samozřejmě to nelze považovat za mínus, neboť je to jen můj subjektivní dojem.
Osobně se mi kromě posledního návrhu také líbí číslo 3.

dezik
hodnocení

a pro ten subjektivní dojem to sem dávám, zajímá mě, jak to na ostatní působí ... díky za rozumnou kritiku :)

lll*
hodnocení

0x

Ano, to poslední je nejlepší. Ale vybrat jedno lepší, mezi ostatními špatnými není moc těžké.

dezik
hodnocení

Jedno lepší, mezi ostatními špatnými? - tomuhle sousloví nějak nerozumím ...

hankauk*
hodnocení

0x

Jak už je toho moc na výběr, je to problém.:( Z těchto bych hlasovala pro 3 a 5.

dzordz*
hodnocení

0x

Mně se tam the artist nezdál ani minule, to už bylo lepší BY. Nebo je nutné se odlišit od pana TT, imitátora, který má na fb taky nějakou tu stovku příznivců?

dezik
hodnocení

Nn odlišit není potřeba :) ... jinak "by" by pro mě bylo taky přijatelnější ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]