Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
navazuji na otázku z tohoto odkazu: poradte.cz/...
zkusil jsem jiné varianty, která se Vám zdá nejlepší?
Děkuji
2
Jednoznačně 2! Akorát bych "the artist" udělal méně výrazné, podobně jako v jedničce.
1 a 3 má příliš blízko k technickému písmu, čtyřku jsem "odsoudil" kvůli špatné čitelnosti už v minulém vláknu a pětka se mi zdá jaksi "neforemná".
2
Souhlasím s tímhle názorem, podtitul The Artist by mohl být jen obyčejně, ne tučně, eventuálně nějaký jemnější font. Ta dvojka je opravdu zajímavá a tu bych použil.
2
Možná ano, třeba bych zkusil i nějaký font podobný tomu hlavnímu, a nebo jej udělal kurzívou. Podle mne se trochu oba fonty tlučou mezi sebou. Ale už se vám to lepší, to chce jen malinko dopilovat...
Mě se líbí poslední, jen bych to The artist vymazal a nazhradil bych ho něčím jiným, českým.
já myslím, že angličtina je cool, navíc "Umělec" se mi zdá dost nadnesený, v angličtine, doufám, se to trochu schová ...
Na fotky a grafiku... a jakého druhu jsou to fotky a grafika?
Nejvíc se mi líbí trojka, ale jestli děláte nějaké "saudkoviny", třebas by bylo lepší něco zdobnějšího.
Nebyla by úplně nejlepší, než takovéhle z hotových písem udělátka, nějaká vlastní napůl obrázkovitá parafa?
Ani jsem nemyslela nutně akty, spíš ve smyslu něco třeba retro působícího, nějak stylizovaného, romantizujícího... jiný podpis se hodí na nějakou industriální abstrakci s trubkami a komínem v pozadí a jiný na holčičku v růžových šatičkách v záhonu růží
Parafa - viz níže - je zjednodušený podpis, často nečitelná, většinou však originální čmárnutice.
Ahoj,
já ti psala už do minulé diskuze. K těmto logům: páté na mě působí hrozně amatérsky, moje první asociace byl třináctiletý chlapec, který si chce hrát na umělce.
Druhé na mě působí jak nějaký font z Wordu.
Nejvíc se mi líbí první. S kudrlinkama už je to trochu na hraně, ale je graficky dost výrazné, takže i kdybych si nezapomatovala jméno, zapomatovala bych si podobu loga.
Třetí také není zlé.
Osobně bych se ale zkusila vrátit k myšlence loga inspirovaného Da Vinchiho písmem, jen ho zkusila napsat nějak více čitelně.
já bych taky nejradši zůstal u nějakého "podpisu", akorát furtn emůžu najít ten, u kterýho bych si řekl:"To je ono."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.