Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr loga podruhé

Od: dezik odpovědí: 23 změna:

Dobrý den

navazuji na otázku z tohoto odkazu: poradte.cz/...

zkusil jsem jiné varianty, která se Vám zdá nejlepší?

Děkuji

Výběr loga podruhé

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Volba 3.

V jednoduchosti je síla. jediný dobře čitelný.

dezik
hodnocení

Jaj, někde jsem zapomněl čárky, prosím zkuste to ignorovat.

hop®
hodnocení

0x

2

Jednoznačně 2! Akorát bych "the artist" udělal méně výrazné, podobně jako v jedničce.

1 a 3 má příliš blízko k technickému písmu, čtyřku jsem "odsoudil" kvůli špatné čitelnosti už v minulém vláknu a pětka se mi zdá jaksi "neforemná".

2

Souhlasím s tímhle názorem, podtitul The Artist by mohl být jen obyčejně, ne tučně, eventuálně nějaký jemnější font. Ta dvojka je opravdu zajímavá a tu bych použil.

dezik
hodnocení

děkuji Vám, takže myslíte, že "The artist" udělat třeba takovým fontem jako je v 1?

2

Možná ano, třeba bych zkusil i nějaký font podobný tomu hlavnímu, a nebo jej udělal kurzívou. Podle mne se trochu oba fonty tlučou mezi sebou. Ale už se vám to lepší, to chce jen malinko dopilovat...:)

dezik
hodnocení

přiznám se, že v logách jsem slabej ... jsem radši na úpravu fotek, bannery apod. :D tak proto píšu o radu :)

hankauk*
hodnocení

0x

Da Vinciho vidím nejvíc v té jedničce, ale je to moc překudrlinkované. Z tohoto výběru bych šla do 3. Je to jednoduché, stylové i výrazné. Nechala bych to už bez úprav. Jak má člověk víc na výběr, nedokáže se rozhodnout. ;)

bena*
hodnocení

0x

Mě se líbí poslední, jen bych to The artist vymazal a nazhradil bych ho něčím jiným, českým.

dezik
hodnocení

já myslím, že angličtina je cool, navíc "Umělec" se mi zdá dost nadnesený, v angličtine, doufám, se to trochu schová ...

bena*

To je věc názoru, já se snažím angličtině vyhýbat, nemám ji rád, navíc jsme češi, buďme na to aspoň trošičku hrdí...

sargo*
hodnocení

0x

Na fotky a grafiku... a jakého druhu jsou to fotky a grafika? :-D

Nejvíc se mi líbí trojka, ale jestli děláte nějaké "saudkoviny", třebas by bylo lepší něco zdobnějšího.

Nebyla by úplně nejlepší, než takovéhle z hotových písem udělátka, nějaká vlastní napůl obrázkovitá parafa? :)

doplněno 30.06.12 20:40:

Ani jsem nemyslela nutně akty, spíš ve smyslu něco třeba retro působícího, nějak stylizovaného, romantizujícího... jiný podpis se hodí na nějakou industriální abstrakci s trubkami a komínem v pozadí a jiný na holčičku v růžových šatičkách v záhonu růží :-D

Parafa - viz níže - je zjednodušený podpis, často nečitelná, většinou však originální čmárnutice. :-D

dezik
hodnocení

nene, akty zatím nefotím :D

jinak omlouvám se, ale zatím se se nesetkal se slovem "parafa"?

artik*

ještě bych na tom pracoval

b

Parafa je zkrácený či zjednodušený podpis, podpisová značka.

askmenow*
hodnocení

0x

Ahoj,

já ti psala už do minulé diskuze. K těmto logům: páté na mě působí hrozně amatérsky, moje první asociace byl třináctiletý chlapec, který si chce hrát na umělce.

Druhé na mě působí jak nějaký font z Wordu.

Nejvíc se mi líbí první. S kudrlinkama už je to trochu na hraně, ale je graficky dost výrazné, takže i kdybych si nezapomatovala jméno, zapomatovala bych si podobu loga.

Třetí také není zlé.

Osobně bych se ale zkusila vrátit k myšlence loga inspirovaného Da Vinchiho písmem, jen ho zkusila napsat nějak více čitelně.

dezik
hodnocení

já bych taky nejradši zůstal u nějakého "podpisu", akorát furtn emůžu najít ten, u kterýho bych si řekl:"To je ono."

askmenow*

Tak zkus nějak rozpracovávat ten podpis, na něco přijdeš. Nebo požádej někoho o pomoc. Tvoříš to ve vektorové grafice, že? Takže by ti asi nepomohlo, kdyby ti ho někdo schopný dobře nakreslil ručně, že?

lll*
hodnocení

0x

Žádná. A co na to jít jinak, a použít jen iniciály?

re*
hodnocení

0x

co je to za typ písma?

dezik
01.07.12 12:26
hodnocení

který?

mil®
hodnocení

0x

3

Já jsem pro trojku. V jednoduchosti je krása.

iz*
hodnocení

0x

Ani jedno. Logo pro umělce (slovo umělec i "The artist" vynechat) by podle mělo být jednoduché a vkusné, bez jakýchkoliv ozdob. Použila bych některé pěkné (nejlépe co nejjednodušší) patkové písmo (za umělce má mluvit jeho tvorba).

doplněno 02.07.12 10:37:

Vypadlo mi slovo: ... by podle mne ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]