Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem si obarvila moje krásné tmavě hnědé vlasy na černou. Bohužel si pořád nemohu zvyknout, jsem naprosto zoufalá a proto bych se chtěla vrátit zpět ke své barvě. Slyšela jsem o jakýmsi stáhnutí barvy, ale nevím přesně jak to probíhá. Má s tím někdo nějaká zkušenosti? Popřípadě kolik by to tak stálo u kadeřníka? Předem děkuji za odpovědi
Diskuze které tu řeší stáhnutí barvy spíš řěší jak docílí k blond vlasům. Já bych potřebovala jen do tmavé hnědé a zajímalo by mě, jestli k téhle barvě musí být tak radilkální postup.
V této diskuzi se to řešilo.
www.poradte.cz/.../4282-jak-snadno-a-nejsetrneji-stahnout-barvu.html
doplněno 10.06.12 15:18:Odkaz, bohužel, nefunguje. Ale zadejte si do zdejšího vyhledávání a ono Vám to diskuze na toto téma vyjede.
doplněno 10.06.12 17:32: Wamp - ano, děkuji. Jste šikovnější.
Je to ono? poradte.cz/...
doplněno 10.06.12 21:16: Kapkanadeje:není zač děkovat,i když,chvála vždy potěší
Mám stejný problém :D V pátek jsem se radila s kadeřnicí a jediný způsob jak toho docílit a nezničit vlasy jsou červené melíry- červená na sebe váže černou a rychle se vymývá, takže když to asi za měsíc po melírech nabarvíš na hnědou, tak z toho bude hnědá s tmavšími hnědými proužky. Tak přeju hodně štěstí, já jdu v úterý na melíry..:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.