Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí černé barvy na tmavě hnědou. jak?

Od: natley* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nedávno jsem si obarvila moje krásné tmavě hnědé vlasy na černou. Bohužel si pořád nemohu zvyknout, jsem naprosto zoufalá a proto bych se chtěla vrátit zpět ke své barvě. Slyšela jsem o jakýmsi stáhnutí barvy, ale nevím přesně jak to probíhá. Má s tím někdo nějaká zkušenosti? Popřípadě kolik by to tak stálo u kadeřníka? Předem děkuji za odpovědi :) :) :)

doplněno 10.06.12 16:21:

Diskuze které tu řeší stáhnutí barvy spíš řěší jak docílí k blond vlasům. Já bych potřebovala jen do tmavé hnědé a zajímalo by mě, jestli k téhle barvě musí být tak radilkální postup.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V této diskuzi se to řešilo.

www.poradte.cz/.../4282-jak-snadno-a-nejsetrneji-stahnout-barvu.html

doplněno 10.06.12 15:18:

Odkaz, bohužel, nefunguje. Ale zadejte si do zdejšího vyhledávání a ono Vám to diskuze na toto téma vyjede.

doplněno 10.06.12 17:32:

Wamp - ano, děkuji. Jste šikovnější.:)

hodnocení

0x

Je to ono? poradte.cz/...

doplněno 10.06.12 21:16:

Kapkanadeje:není zač děkovat,i když,chvála vždy potěší*slunce*

ellis*
hodnocení

0x

Mám stejný problém :D V pátek jsem se radila s kadeřnicí a jediný způsob jak toho docílit a nezničit vlasy jsou červené melíry- červená na sebe váže černou a rychle se vymývá, takže když to asi za měsíc po melírech nabarvíš na hnědou, tak z toho bude hnědá s tmavšími hnědými proužky. Tak přeju hodně štěstí, já jdu v úterý na melíry..:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]