Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,poradí mi některá ,jak co nejšetrněji stáhnout z vlasů černou doma,tak abych nemusela k holiči? Vím ,že by kadeřnice byla ideální ,ale barvím se sama ,stříhám ,prostě ze zvyku ,že tam nechodím . Nyní mám černé barvené ,chtěla bych to dát dolů a vrátit se ke své barvě ,která je středně hnědá ,oříšková,mohu po odbarvení dát hned vybraný odstín barvy?nebo mám počkat a jak dlouho asi? Moc děkuji
Jednou jsem takovouhle změnu absolvovala.
Naštěstí u holičky. Když mi tmavou stáhla, tak jsem byla jako pampeliška zkřížená s pomerančem. Pak mi teprve dala světlou barvu, kterou jsem chtěla. A spoustu pečujících přípravků, aby mi vlasy neupadly, jak byly suché a spálené.
Sama se o to vůbec nepokoušejte. Nemáte šanci vyváznout z toho s vlasy! Jakýmikoliv vlasy! Rozbijte prasátko a jděte k odborníkům s profesionálními prostředky. ![]()
Barvení vlasů je otázka chemie.Barevné pigmenty jsou organické sloučeniny,která se chemicky vážou na organický materiál vlasů-keratin,protein,který má původně vlastní barvu a působením organických barviv ji lze změnit.Další změna znamená působení chemických přípravků,ne zcela šetrných.Proto i odborníci doporučují tyto změny používat co nejméně.
JABRAKA
Černou doma sama nestáhnete,musíte ke kadeřnici.Pokud se do toho ovšem pustíte,zůstane vám na hlavě "nádherná oranžová,"která sice obarvit lze,ale ty dopady,brrrrrr![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.