Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak snadno a nejšetrněji stáhnout barvu?

Od: samadoma* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,poradí mi některá ,jak co nejšetrněji stáhnout z vlasů černou doma,tak abych nemusela k holiči? Vím ,že by kadeřnice byla ideální ,ale barvím se sama ,stříhám ,prostě ze zvyku ,že tam nechodím . Nyní mám černé barvené ,chtěla bych to dát dolů a vrátit se ke své barvě ,která je středně hnědá ,oříšková,mohu po odbarvení dát hned vybraný odstín barvy?nebo mám počkat a jak dlouho asi? Moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednou jsem takovouhle změnu absolvovala. *plac*Naštěstí u holičky. Když mi tmavou stáhla, tak jsem byla jako pampeliška zkřížená s pomerančem. Pak mi teprve dala světlou barvu, kterou jsem chtěla. A spoustu pečujících přípravků, aby mi vlasy neupadly, jak byly suché a spálené. *hej*Sama se o to vůbec nepokoušejte. Nemáte šanci vyváznout z toho s vlasy! Jakýmikoliv vlasy! Rozbijte prasátko a jděte k odborníkům s profesionálními prostředky. *jasne*

jabraka*
hodnocení

2x

Barvení vlasů je otázka chemie.Barevné pigmenty jsou organické sloučeniny,která se chemicky vážou na organický materiál vlasů-keratin,protein,který má původně vlastní barvu a působením organických barviv ji lze změnit.Další změna znamená působení chemických přípravků,ne zcela šetrných.Proto i odborníci doporučují tyto změny používat co nejméně.

JABRAKA

hodnocení

1x

Černou doma sama nestáhnete,musíte ke kadeřnici.Pokud se do toho ovšem pustíte,zůstane vám na hlavě "nádherná oranžová,"která sice obarvit lze,ale ty dopady,brrrrrr*modla*

samadoma*
hodnocení

jakože moc vysušené ,nebo jak?

Čtěte pozorně: kosmetika.cz/...

flip

Jj, prostě chemlon.. Pokud neplánujete radikální ostříhání zároveň, fakt se svěřte do rukou dobré kadeřnice.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]