Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jaké strany otevíráte banán?

Od: faithoncemore* odpovědí: 29 změna:

Dobrý večer, celý život jsem načínala banán od toho černého konce, ale asi to změním:

facebook.com/...

Jak to děláte Vy?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady už je vyřešeno. :-D

poradte.cz/...

faithoncemore*
hodnocení

Jejda, tak to mne mrzí, že duplikuji.

majsterjoe*

ale to vůbec nevadí. Lidi si stejně nedají říct a dělají to tak, jak se v dětsví naučí

junkers*
hodnocení

0x

Jó, konečně pořádný téma *ua* Doufám, že to tady bude žít ...

Já mu vždycky natrhnu tu stopku. V životě jsem banána neloupnul od špičky, prostě by mě to ani nenapadlo.

Od špičky ...

To mi ani na mysl nikdá nepřišlo. To je jako lízt někam, nějak kudy se tam vůbec lízt nemá, nebo tak...

Jaký to má vůbec výhody loupat banána od tý divný, někdy černý, špičky?

faithoncemore*
hodnocení

Zdravím :) ..no asi mě to maminka špatně naučila, když jsem byla malá. A co víc, nejen, že začínám od špičky, ale vždy to opatrně nakousnu zubama tak 1 cm od špičky a pak odlomím. Je to děsně nehygienické a blbě to vypadá, a to vše v jednom *frajer*

hodnocení

0x

Když jsem viděla vaše video a vzpomněla jsem si na vaše úspěšné "Přidej vtip", napadla mě věta, kterou mi vždycky maminka říkala: Na ptákoviny, to ty jsi kadet! :-D A to je moc dobře! *pusa*

doplněno 01.02.15 11:50:

Tak, teď jsem celá zmatená. Otázku jsem chápala jako srandu, kam mě navigovalo video. Všichni to berou jako vážnou záležitost. Jsem fakt momoň?

doplněno 01.02.15 15:47:

:) :-D *smich* Aháá, už vím.

culdabulda1*

no vidíte, co je v životě taky důležité - nesmíte myslet furt jenom na "srandu" ! ... porád ...

faithoncemore*
hodnocení

Pěknou neděli Vám vinšuju, milá Babkazov :) já myslím, že pokud jsme trochu momoňové (a to já jsem! :) ), tak pak leda dobře, no né?

ohneta*
hodnocení

0x

Já ho celý život otvírám od špičky a nechápu, jak ho někdo může otvírat od stonku :-D

ladinpraha*
Ja zase od stopky, ale chapu, ze si to kazdy dela po svem. Pry jde i prekrojit a pak otvirat od prostredka. Nebo ho muzes rozriznout podel a pak vydlabat lzickou. :-D

hodnocení

0x

Odjakživa jsem banán loupal od stonku, až jednou jsem někde našel video jak ho někdo loupal od špičky a šlo mu to velmi snadno. Druhý den jsem nakoupil banány, vyzkoušel jeho postup a od té doby loupu od špičky. Je to jednodušší :)

hodnocení

0x

Já od stopky. Ale někdy mi to nejde a rozmašíruji celou vrchní část banánu.

junkers*
hodnocení

0x

Ty banáni jsou stejně poslední dobou nějaký hnusný. Buď je to trpký a nezralý, nebo je to nahnědlý, čoikaři tomu říkají "zralostní skvrny", ale chuť je mdlá a divná. Stejně jako pomíky, citríky, grepíky a hrozníky. Všechno to sklízej nezralý a měkne to na dlouhých trasách v kamiónech.

ohneta*

Banány mají tuším 7 stupnů zralostí, takže čoikaři mají pravdu.

martinhajek*

Už jsem jedl doopravdy zralý banán - tedy ten co dozrál na banánovníku, ne někde v kamionu nebo ve skladu supermárketu. Byl voňavý a velice chutný. Mňam.

Je to jako krásně červená a sladká rajčata vypěstovaná na zahrádce vs. hydroponicky pěstované bledé tvrdé mrdky ze Španělska. Šílený rozdíl.

Nebo jahody a podobně. A mohl bych pokračovat ještě dlouho, ale poslintal bych si klávesnici...

faithoncemore*
hodnocení

Jo.

A kdoví, jestli to vůbec narostlo, bůhví, z čeho to vyráběj ;)

culdabulda1*
hodnocení

0x

zajímavé - to jde - otevírat od stopky? Je fakt že za totáče jsme si to moc nacvičovat nemohli ! - teď si to mohu jít svobodně ihned vyzkoušet.

doplněno 01.02.15 12:14:

- ještě, pokud otevíráte od stopky, za co pak banán při pojídání držíte?

ladinpraha*
01.02.15 12:28
Z jaké strany otevíráte banán?

martinhajek*
hodnocení

0x

Samozřejmě od stopky.

doplněno 01.02.15 12:21:

Banán držím za banán. Byť je pravda, že za stopku se pravděpodobně lépe drží, od druhého konce se ale velice špatně otvírá.

Opice na to přišly dříve než lidé :-D

sebod*

Já ho načínám z levé strany *smich*

junkers*
hodnocení

0x

Tak sakra, kde je ten Vitruviánskej kocour? Von snad ještě chrápe. *kafe*

culdabulda1*

- to mi zase (starýmu nedovtipovi) něco uniklo - kdo je Vitruviánskej kocour? (Vitruviánskej muž bych věděla .. )

doplněno 01.02.15 15:32:

- jo už koukám - na faith jsem zapomněla, pardon ! - jakobych nic neřekla !

faithoncemore*
hodnocení

Hahá, jsem dělala trochu dcéru. Ale již jsem na stanovišti *klik*

junkers*

Tak, paráda. Hned je veselejc. Ještě jsou banány čokoládový. Těch jsem minulý týden koupil deset, protože je miluju, a dcera je naházela na ostatní nákup do košíku, rozsypala, couvla a přejela ... A cože jste to dělala dcéři?

faithoncemore*
hodnocení

Bude buchta z rozmašírovanejch banánů v čokoládě? :) Tak nám pak dejte kousnout.

Dělala jsem dcéru, navštívila jsem rodiče a poklábosila jsem s nima.

junkers*

Jo ták, já to pochopil blbě. To je zajímavý. No, dva byly "načatý", tak jsem je vyhodil a na zbytek kolečko košíku nedošáhlo. Tak jsem je švihl do lednice a budu je ujídat.

No a co mamka s taťkou? Pořád v důchodu?

faithoncemore*
hodnocení

:-D ..jojo, pořád v důchodu :)

junkers*

No, nás to za 20 let taky čeká.

faithoncemore*
01.02.15 16:49
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]