Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, celý život jsem načínala banán od toho černého konce, ale asi to změním:
Jak to děláte Vy?
Jó, konečně pořádný téma Doufám, že to tady bude žít ...
Já mu vždycky natrhnu tu stopku. V životě jsem banána neloupnul od špičky, prostě by mě to ani nenapadlo.
Od špičky ...
To mi ani na mysl nikdá nepřišlo. To je jako lízt někam, nějak kudy se tam vůbec lízt nemá, nebo tak...
Jaký to má vůbec výhody loupat banána od tý divný, někdy černý, špičky?
Když jsem viděla vaše video a vzpomněla jsem si na vaše úspěšné "Přidej vtip", napadla mě věta, kterou mi vždycky maminka říkala: Na ptákoviny, to ty jsi kadet! A to je moc dobře!
Tak, teď jsem celá zmatená. Otázku jsem chápala jako srandu, kam mě navigovalo video. Všichni to berou jako vážnou záležitost. Jsem fakt momoň?
doplněno 01.02.15 15:47:
Aháá, už vím.
no vidíte, co je v životě taky důležité - nesmíte myslet furt jenom na "srandu" ! ... porád ...
Ty banáni jsou stejně poslední dobou nějaký hnusný. Buď je to trpký a nezralý, nebo je to nahnědlý, čoikaři tomu říkají "zralostní skvrny", ale chuť je mdlá a divná. Stejně jako pomíky, citríky, grepíky a hrozníky. Všechno to sklízej nezralý a měkne to na dlouhých trasách v kamiónech.
Už jsem jedl doopravdy zralý banán - tedy ten co dozrál na banánovníku, ne někde v kamionu nebo ve skladu supermárketu. Byl voňavý a velice chutný. Mňam.
Je to jako krásně červená a sladká rajčata vypěstovaná na zahrádce vs. hydroponicky pěstované bledé tvrdé mrdky ze Španělska. Šílený rozdíl.
Nebo jahody a podobně. A mohl bych pokračovat ještě dlouho, ale poslintal bych si klávesnici...
- to mi zase (starýmu nedovtipovi) něco uniklo - kdo je Vitruviánskej kocour? (Vitruviánskej muž bych věděla .. )
doplněno 01.02.15 15:32:- jo už koukám - na faith jsem zapomněla, pardon ! - jakobych nic neřekla !
Tak, paráda. Hned je veselejc. Ještě jsou banány čokoládový. Těch jsem minulý týden koupil deset, protože je miluju, a dcera je naházela na ostatní nákup do košíku, rozsypala, couvla a přejela ... A cože jste to dělala dcéři?
Bude buchta z rozmašírovanejch banánů v čokoládě? Tak nám pak dejte kousnout.
Dělala jsem dcéru, navštívila jsem rodiče a poklábosila jsem s nima.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.