Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamos se chova divne k memu psovi II

Od: lindaf* odpovědí: 8 změna:

Dobry vecer... psala jsem tu o tomto problemu... poradte.cz/...

uz jsem to kamaradovi rekla tak se vymluvil jako ze zkousle moji trpelivost a tak a slibil, ze da pokoj, ale bojim se ze mozna na 1. ano ale ze si zas zacne dovolovat... kdyby se to opakovvalo asi bych uz se s nim nebavila ja nevim... jaky na to mate nazor vy?

doplněno 17.05.12 18:46:

omlouvam se za preklepy.. psala jsem to ve spechu ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, jako že zkouší Tvoji trpělivost, než ho kopneš nebo brutálně podrbeš?

martinaa*
hodnocení

0x

Jednnoduše, buď toho nechá, nebo se přestanete vídat. Opravdu na jeho chování nevidím nic vtipného, a pokud jsi ho upozornila, buď je to idiot, anebo zkouší, co si může dovolit.

Jasně a rázně řekni, že pokud toho okamžitě (ne přístě) nenechá, končíte. Je mi líto, ale pro takové chování nemám omluvu ani pochopení, a jestli tě takhle zkouší balit, tak je to dost ubohé.

Jednou mi kamarád zkoušel zauzlovat hada, prý jestli to jde. Chvíli jsem ho nechala, ale když začal hada nepřirozeně ohýbat a chudák had se snažil někam zmizet, dostal varování. Jen se tomu smál, že prý na něm určitě udělá suk, a dál ho surově kroutil.

Druhé varování nedávám, takže letěl z domu. Blbec. Opravdu nemám pochopení pro lidi, co v týrání nebo v naznačování týraní zvířat spatřují nějakou zajímavost.

lindaf*
hodnocení

martino, asi to tak udelam... i kdyz po tom vsem uz s nim ani nemam naladu ani nekam jit,,,, muj BOZE chudak had... snad je v poradku...taky nejaky blb...me uz s tim strasne leze na nervy a s timhle se mi tak znusil ze uz ho mam plne zuby... :

martinaa*

Já se ti vůbec nedivím... ono to není ani vtipné, natož ohromující a podobně, jakože kopat do psa. Kamarád mi přijde nějaký vyšinutý, tohle normální (i kdyby zamilovaný) puberťák nedělá, si myslím.:(

Had to přežil bez úhony, ale šlo o to, že někoho vůbec napadne mu ubližovat, nebo dělat, že mu ubližuji.Hnus!

lindaf*
hodnocení

tak to sjem rada ze je v poradku (ty blaho co kdejakeho debila nenapadne) no me neprijde ani ze by me balil, ale jako on se jindy chova uplne jinak kdyz treba jdeme venku tak dycky musime dojit k jeho domu a on si zaleze a ja pak jdu sama domu to me taky pekne zere... myslela jsem ze je uzasny kamarad, ale asi jsem se vazen spletla... jako timhle u me vazne poklesnul a jestli neda pokoj uz se na nej vykaslu...jako tohle asi vazne nemam zapotrebi... :

hodnocení

0x

Je to kretén... být Vámi, pošlu ho tam, kde Slunce nesvítí.

Tohle by udělal můj "kámoš" jednou... pokud by to po prvním varování zopakoval, tak si to s ním vyřídím ručně. Protože z jeho chování je jasné, že inteligence moc nepobral a neváží si Vás ani toho zvířete.

hodnocení

0x

Lidé jsou podivní. Stydí se říci něco hezkého, je jim divné někoho nebo něco pochválit, dát najevo city. Moje maminka vždycky říkala: Spočítej si, kolik slov je potřeba na pochvalu a kolik ty jich potřebuješ na to, abys z toho vybíral chutě. To říkala tátovi, když se po obědě zeptala, jestli mu chutnalo a jestli se najedl. A táta by nepochválil, ani kdyby mu za to zaplatili :D A tak si myslím, že podobně se chová spousta lidí. Když jsme byli malí, tak projevem přízně byl šťouchanec nebo vlasy v inkoustu. Případně jiné pašklivosti. Ale váš kamarád je už velký kluk a musí vědět, že slova jsou na to, aby něco vyjádřila. A chování a jednání také. Takže jestli se tváří jako kamarád tím, že ubližuje, tak ať jde do pryč a tam,kde se to bude líbit. A vy nejste takový chudáček, abyste to musela snášet. *jasne*Tečka!

lindaf*
hodnocení

no praveze po tomhle bych ho uz nejradeji poslala nekam, ted mi prijde, ze mi na nem vsechno vadi...on ma na psy i takovy vulgarni kecy pritom on sam ma psa jako ja uz se v nem vubec nevyznam, az se na sebe i sama zlobim, ze sjem to nechala zajit tak daleko... :

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]