Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam velmi dobreho kamarda a rozumime si jde o to, ze kyz jdeme nekam se svymi psy ven chova se strasne vulgarne dela jako ze do nej kope (jen dela ) nebo ho tak brutalne drbe... jako tomu psovi to nevadi ale me docela jo... jak mu to rict nejak setrne aby nemyslel ze jsem nejaka furie? ja na sveho milacka nedam dopustit a prijde mi to nefer uz i nerada takhle kvuli tomu chodim ven.. uz jsem zoufala
Pokud je to dobrý kamarád, tak mu to určitě můžete říct tak jak to myslíte. Určitě to bude lepší než s kamarádem přestat kamarádit a se psem nechodit ven!
Tak ho brutálně podrbejte Vy. Je jedno kde a naznačte taky , že ho jako chcete nakopnout. A pak mu to vysvětlete, že se Vám to nezamlouvá, jak se chová, když jdete na procházku. Myslím si, že více psa nebude brutálně drbat. Připadá mi to, jako by nevěděl co povídat a tak začne dělat ze sebe blbce.
Spíš mi to připadá, že vás balí A jestli je vám pod dvacet, teda spíš jemu, tak by to odpovídalo. Tak jako, když malí kluci místo aby holce lichotili, tak ji tahají za vlasy. Chce zaujmout, no a neví chudák jak na to
Tak to bere hákem přes psa.
No podle mě je to jasné
Zkuste se ho zeptat, jestli by se mu líbilo, kdyby někdo, tak nešetrně podrbal jeho. Nebo ho chtěl nakopnout. A je jedno, že nakonec nekopne. Jestli řekne, že nelíbilo, "Tak proč to děláš mému psovi?" a jestli, což je pravděpodobnější řekne, že by mu to nevadilo nebo že by mu to bylo jedno, tak říct, že vám se to nelíbí/ vadí.
Případně jak psal Jumba oplatit mu stejně. Nebo zkombinovat oboje. Zeptat se i podrbat.
no ja nevim :D :D :Dale uz mi to leze na nervy jako nechdoime ven kazdej den tak 2x tydne no on se takhle trhle chova i ke svemu psovi ja fakt nevim jeslti to nemam nechat byt
doplněno 25.03.12 20:08: no je mi 15 :D
A sakra, teprve patnáct. Tak to ho jenom vykdákej za vlasy, nikde jinde. Třeba je v Tvé přítomnosti nervozní a neví co dělat, zda Tě vzít za ruku, nebo né. Jak půjdete spolu ven, tak mu to hned řekni, že ti to vadí, at nechá psa napokoji.Nebo ho chytni za ruku první, v druhé ruce bude mít vodítko a tak nechá psa.
Kdo má rád mě, má rád i mou rodinu. Tedy i mého psa. A ani v žertu a ani v náznaku si nemůže dovolit surovosti. Jestliže je to váš přítel a kamarád, toto mu řekněte na rovinu. Žádné kličkování, žádné balení do ubrousku. Pěkně, klidným hlasem, ale naprosto jasně a zpříma. "Vadí mi a mrztí mě že se k mému psovi chováš takto:. . . a nechci abys to dělal. Jestli jsi kamarád a myslíš si, že mě znáš, budeš se chovat podle toho. Jestli se s námi chceš vidívat i nadále. "
babkazov,,,nesouhlasím s tou rodinou ,ale neubližuji slabšímu..který se navíc neumí bránit. Je to projev určitého bezcharakterního jednání a vůbec jak jsem psala- nakopla bych ho.. a zeptala ...jak mu je
Člověk musí mít rád pro něco ,nemohu mít ráda jen proto,že je to rodina,,,J0JEJ to by bylo na světě OK.
Balí vás. Zkouší to na i psa, aby s ním byl kámoš. Bral ho jako druhého pána po vás. Držte od něj psa dál, pokud to jde. Asi jen tak nepřestane.
fran,,,od koho se má držet dál? Od kámoše snad - ne? To není kámoš. Není malé děcko v 1 třídě aby jí takhle vyznával pocity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.