Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Péče o nemocného

Od: babulka® odpovědí: 5 změna:

ahoj prosím poradíte mi,můj tatínek by chtěl pomoci své mamince a vzít si tedy na ní ošetřování,co to prosím přesně obnáší,jak může dlouho trvat a jak je to finančně,moc děkuji já se v tom nějak neorientuju a na netu je jednou to a podruhé ono

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se na tuto otázku - myslím, že je to podobné téma. Zdravím!

poradte.cz/...

Vše zodpovězeno v odkazu, který uvádí ben nade mnou.Vyplnit formuláře, nechat podepsat babi (babi je žadatel). Uvést otce jako pečující osobu. Peníze složenkou na babi nebo na libovolný účet. Dále mít v pořádku zdrav. Dokumentaci u praktického lékaře - můžete dopředu obejít lékaře. Nebo pokud bude třeba, praktik si sám vyžádá prislusna vyšetření. Někdy staci návštěva lékaře doma. Když má potřebné podklady bez návštěvy. Taky přijde paní z úřadu na sociální šetření. Od 2. Stupně má pečující osoba (otec) možnost zůstat doma jelikož by měl zdravotní pojištění placené státem a doba peče se započítává na důchod. 4. Stupně 800kc 4000kc 8000kc 12000kc. 3a4 pro lezaky a těžce nemocné nepohyblive. Další info ve zminenem odkazu
doplněno 10.02.15 09:02: Spíš myslíte, jak zaridit, aby se otec stal opatrovníkem babičky? Opatrovník není pečují osoba...to jsou odlišné pojmy

iz*
hodnocení

0x

Co míníte obratem

"vzít si opatrování na maminku"?

Možností je totiž více ...

lidus*

Čtu tu otázku 10x a doposud jsem nepochopila nač se tazatelka ptá. Babulko zkuste dotaz upřesnit, sice máte odkaz na péči o osobu blízkou ale nejsem si jistá, že je to to co jste potřebovala.

hodnocení

moc děkuji za odpovědi-nejdříve jsem to myslela tak,že by si vzal jen ošetřování a pak se vrátil do práce,tamto je až druhá možnost pokud by se nezlepšila

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]