Nejste přihlášen/a.
yamimoto.group. g/... Tato firma je mi podezřelá podvodným jednáním. Rozesílá emaily lidem, kteří nemají práci a nabízí snové podmínky. POZOR VŠEM - NENACHYTEJTE SE.
Ví o této firmě a jejím počínání někdo více?
POZOR I NA TEL. 900 952 222 - přišla mi sms, že pro mne mají místo a že mám volat na jejich personální odd. Zavolala jsem. Žádné místo nemají, jen chtějí info o lidech a já se nechala obrat cca o 1000 Kč, protože je to placená linka. Bolí hlavně to, že se někdo "nějaká hyena"dokáže přiživovat na lidech, kteří zrovinka ty tolik potřebné finance nemají.
Pro vaši informaci rozesílají emaily i lidem, kteří práci mají. Jako by je snad zajímalo, koho podělaj, jestli Frantu nebo Vencu.
Místo 906xxxxxx můžete napsat mail, když budou mít takovej horentní zájem o další kontakt a spolupráci, určitě zavolají sami.
O tomto i zde:
www.poradte.cz/.../12861-nabidka-firmy-na-castecne-zamestnani.html
doplněno 09.04.12 14:10:Pro Des: při kliknutí na odkaz se sice objeví Hledání na stránce ICQ.com., ale stačí pak kliknout na Nabídka firmy na částečné zaměstnání | Poradte.cz a na tu diskuzi to naskočí. Věřím, že kdo chce najít, tak najde, ale díky za upozornění.
Voláte na neznámé neověřené číslo od někoho, koho neznáte? Už jen tím, jak to číslo vypadá, je podezřelé.
Bohužel j to stále dokola, dokud budou důvěřiví (mám už sto chutí napsat hloupí, protože se to všude na internetu řeší stále dokola) lidé sedat na tyto lepy, tak se podvodníkům bude dařit.
Volají nebo píší SMS a emaily s nabídkou práce, nejdříve z chtějí abyste vy volalli a sdělili jim veškerá svá data a požadavky na práci. Hovor trval dlouho protože nejdřívě chtějí vyplnit dotazník o vašich datech o vašich přáních a požadavcích na práci. Provolala jsem na svůj vlastní účet 2041 Kč. Jsem dva roky bez práce a s nadšením jakým nabízí práci že určitě najdou a určitě budu mít práci do dvou dnů jsem jako osel vše sdělila (personální dotazník o všech mých údajích). Do teď mi nic nedošlo, stále jsem bez práce a navíc s dalším dluhem, který nevím jak zaplatím za mobil 2041 Kč.
JSEM OSEL...JSEM OSEL... toto si budu říkat hodně dlouho
Jde o podvod. Řidila jsem se přesně jejich instrukcemi a komunikovali jsme emailem na jméno Markus Wolfsbauer yamimoto.corporate@gmail.com. Chtěji po vás vaší identitu (kopii pasu nebo jiného dokladu) adresu ,telefon. Po odeslání vám příjde pracovní smlouva ...která neobsahuje identifikační údaje firmy. Obsahuje sice název a sídlo firmy a adresu ,
a je podepsaná panem Patrikem A. Watkins - jako direktor firmy. Protože se mi smlouva zdála podezřelá, požádala jsem pana Markuse Wolfsbaera o identifikaci firmy Yamimoto (IČO) a identifikaci pana Markuse Wolfsbauera. A byla jsem velmi překvapená odpovědi která mi přišla :
Sinceyou do not leavethe relationshipfor a long time.And alsothe fact thatyou are deceivingus -our lawyers haveasked thepolice foryour arrestbecause youstolecompany money.We alsoasked thecourt forcompensation fordamageyoucaused.In the near futureyou will becharged with fraud
V překladu :
Vzhledem k tomu , že ji delší dobu nekomunikujete a skutečnost , že jste nás oklamala, naši právnícipožádalipoliciiovaše zatčení, protože jsteukradlifiremnípeníze.Dále jsme požádali soudo náhradu škodyzpůsobenouvámi.V blízké budoucnostibudeteobviněn zpodvodu.
Tak to byl docela šok! Já jsem samozřejmě žádnou spopráci s nimi ani nezačala - natož abych ukradla nějaké firemní peníze!
JDE O PODVOD A NETUŠÍ CO MAJÍ ZA LUBEM. Každopádně se obrátim na policii!
Pokud půjdete na policii rád se přidám v trestním oznámení. Všechnu emailovou komunikaci od začátku kontaktu mám uloženou
Hezký den František Weiss
Dobrý den,
tento email mi přišel také, rozhodně se nejedná o seriózní pracovní nabídku z několika důvodů:
1) Firma Yamimoto Corporate není zapsána v obchodním rejstříku or.justice.cz/...
2) Ani údajný pan Markus Wolfsbauer není v živnostenském rejstříku rzp.cz/...
3) V dotazníku nejsou uvedeny identifikační údaje společnosti (IČO, sídlo, apod.), jak už někdo zmiňoval výše.
4) Kdyby firma byla seriózní, tak nebude posílat emaily z domény gmail.com, ale bude mít vlastní doménu druhého řádu (třeba něco@yamimoto.com).
Ač v České republice zrovna není ideální zaměstnanost, tak se prosím nenechejte obalamutit, firma z Vás vytáhne akorát osobní údaje a bůh ví, jak s nimi bude nakládat.
Dobrý den ja u tejto spoločnosti teda pracujem dele než tri roky a naverbovali ma obdobne a hned od začatku som začal zarabat jak slubily hold kym som začal poprve pracovat prešl mesiac a komunikacija bola tažka ale dneska jeto bez problemove a rychle teda všetkym doporučujem vidržat a riadit sa inštrukcijama bol som osobne aj španielsku kde je sidlo firmy a zaoberaju sa teda predajom bycyklou pre všeobecnu informaciju a naborovy meil je nejak ako regruit a nepametam sa už dalej a fakt sa to viplati zarabam dneska okolo 3500-5700eur a nemam problem doložit vypis z banky na požadanie
Dobrý den.
protože zvažuji všechna pro i proti ve spolupráci s firmou yamimoto, využívám Vaší nabídky a rád bych obdržel bankovní výpisy dokládající serioznost spolupráce s touto firmou.Pokud mi pošlete Váš mobil velmi rád se s Vámi spojím.
Ing.Jaroslav Tauber
420 603 813 449
jaroslavtauber@seznam.cz
Je až neskutečné, kolik "inženýrů" se buď napálilo či teprve uvažují o spolupráci Buďto jsou to provokatéři nebo je to s naší společností již skutečně vážné...
Dobrý den, také jsem dostala nabídku této firmy. Mohl byste mi, prosím, sdělit nějaké podrobnosti. Je to vše legální? Přijímat a přeposílat peníze? Děkuji za odpověď Jiřina
pro "tarabas"
Dobrý den, ráda bych se také dozvěděla jak firma yamimoto funguje a jak platí? Mohl by jste se se mnou spojit?
Předem děkuji Lenkachodorova@seznam.cz
Začala jsem s firmou jeden měsíc a dostala jsem jednu zakázku a přestali komunikovat můžete mi poradit?
můj email: kolacna@email.cz
dobry dne, dostala jsem i ja nabidku od firmy yamimoto.group, vsechno jsem podle instrukci poslala a tak po mesici mi dosla zprava, ze mam ocekavat financníi transakci, po par dnech mi napsali, ze
Zákazník transakci zrušil, protože škody na zboží v tranzitu.Očekávejte, že podrobnosti o nové transakce v nejbližších dnech.
Od te doby se nikdo neozval. Jakym zpusobem kominikujete vy s firmou?
dekuji za odpoved
Smejkalova Blanka
777 816 942
chtěla bych se zeptat také na tuto firmu, vše co je na internetu k přečtení , je opravdu nelegální, kdyby se tato firma zaobírala kolama, tak proč někdo zaplatí peníze na účet zprostředkovatele a pošle to někomu. Nevyberou vám účet?Nejste pračka peněz, to je asi ta lepší verze. Neskončí se v kriminále?Mám moc otázek a odpovědi jsou divné. Také tolik peněz za převod. Předem děkuji za odpovědi-informace
Take jsem obdrzela nabidku prace z firmy Yamimoto, ale smlouva se mi nejak nezdala a tak jsem napsala , ze bych nektere body chtela prodiskutovat, napriklad body o zodpovednosti zametnance. Kupodivu se nikdo neozval, asi nemaji zajem body diskutovat. Potom jsem si jeste zacala dopisovat se zkutecnym direktorem skutecne spanelse firmy Yamimoto,{tato firma totiz opravdu existuje} kteri se zabivaji vyrobou bicyklu. Rekl mi ze uz vedi o tom, ze nekdo zneuziva jejich jmeno, Markuse Wolfsbauera samozrejme nezna a potvrdil mi, ze jde skutecne o falesnou nabidku prace a, ze na to nema nikdo ragovat. Skutecna firma Yamimoto zadne volne misto nema. Vyjadril pouze politovani, ze se proti takovymto vecem bohuzel neda prilis branit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.