Nejste přihlášen/a.
Přišla mně nabídka od CLIFFORD TOWNSEND a nevím, o co se jedná. Neznáte to, prosím, někdo, o co jde? Nebylo v nabídce poslán popis práce, pouze chtějí pro přijetí poslat životopis. Děkuji.
Zdravím, nevím zda je to tohle ale včera jsem to obdržela 1x a dnes dosud 2x, vždy od někoho jiného, text je naprosto stejný. Já bych se přiklonila k nereagování. L
V soucasne dobe nabizime pozice na castecny uvazek v EU.
Garance spolecnosti:
- 2000 EUR plus 5%
- Garantujeme Vam dostatek penez, ktere budou pricteny k hlavnimu platu za
predpokladu, ze budete chtit tvrde pracovat a provadet vsechny nase pokyny
vcas
Nase pozadavky zahrnuji:
- dobra odpovednost vuci pozadavkum spolecnosti
- schopnost planovat pracovni dobu efektivne
Cekame na Vas zivotopis, zaslete jej prosim na nas e-mail k posouzeni:
Nic dobrého to nebude. Přišlo mi též a pokaždé odjinud. Tak tomu moc nevěřte! Viz:
V soucasne dobe nabizime pozice na castecny uvazek v EU.
Garance spolecnosti:
- 2000 EUR plus bonus po 30 dnech zamestnani. Pokud budete pracovat
minimalne 8 hodin tydne
- Garantujeme Vam dostatek penez, ktere budou pricteny k hlavnimu platu za
predpokladu, ze budete chtit tvrde pracovat a provadet vsechny nase pokyny
vcas
Nase pozadavky zahrnuji:
- dostatek volneho casu (3-4 hodiny denne)
- schopnost planovat pracovni dobu efektivne
Cekame na Vas zivotopis, zaslete jej prosim na nas e-mail k posouzeni:
yamimoto.group@gm/...
Taky jsem dostala pred 8 dny ten samy e-mail. Zkousela jsem napsat na tu e.mailovou adresu, z ktere to prislo, aby poslali vice informaci, protoze takto seriozni nabiska nevypada, a ten e-mail ani neexistuje.
Podle me by se to melo nekde nahlasit, chudaci lidi, co se nachytaji.
Ja se o to klidne postaram, ale nevim, kam se to muze nahlasit - mate nekdo nejaky tip? Ja ani nebydlim v Cechach, takze nemam poneti, ktere instituce by se timto mely zabyvat.
To mi přišlo taky a dnes mi to přišlo od yamimoto.group@gmx.com. Když jsem na email odpověděl, že by mohli zaslat dispozice o práci, kterou bych měl vykonávat tak nic. Myslím, že to je jen zas nějaký i..ot, co chce sbírat životopisy pro zneužítí osobních údajů. Takže bych doporučoval životopis neodesílat!
Takže pozor!
Jedná se o podvodný email. Společnost gmx.com poskytuje pouze mail server pro vytváření volných emailů. Podobně jako gmail.com. Takže dotyčná adresa yamimoto.group@gm/... je nefiremní a pouze pro získávání informací o lidech, kteří pošlou životopis.
Sprosťáci, já nevím, co je to za dobu. Podvádět, zneužívat a já nevím, co ještě. Všechno jde.Děkuji Vám všem za info.
Také jsem dostala 2 přesně ty samé nabídky,samo se to umístilo do SPAMu kam si myslím že to také patří.
dekuji za informace, hledala jsem praci na doma - a svete, div se!ozval se mi pan Markus Wolfsbauer, fa yamimoto...myslim, ze firma, jejiz radoby hlavickovy papir pri teto prilezitosti pouzili, nema tusni, kdo ji leze do zeli!
jeste, ze tady na netu existuje alespon nejaka moznost si udaje overit.
takze, neskocte na tento podvodny mail, vazeni!
Ještě něco: jak jsem si četl ten druhý dokument (Agent...), tak tam na konci jsou i Často kladené otázky. To stojí za to celý přečíst (odkaz níže), podle mně je tam psáno o něčem úplně jiném než o prodeji kol...
Stojí tam mj. např. i toto:
Naše podnikatelská činnost je certifikována hlavními provozovateli a nakladatelstvími na mezinárodním finančním trhu. Podívejte se na naši stránku a klikněte na odkaz Our Partners (Naši partneři), kde najdete certifikáty a zpětnou vazbu od řady známých společností i výstřižky z tisku.
Ovšem na uvedeném webu v zápatí yamimoto.com/... takový odkaz OUR PARTNERS nikde není (španělsky je to SOCIO)...
Ty dokumenty si můžete prohlédnoout zde:
Agent ... docs.google.com/...
Registrace ... docs.google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.