Ja se v něm taky nevyznám, nejste v tom sama.Radši tam nechodím.Chtela jsem přidat fotky ale potvrzující znaménko nikde.Chtela jsem podpořit kamaradku která šla včera na plánovanýho císaře a nějak mi to nešlo vložit.
Předpokládám, že myslíš Timeline na Facebooku. Bohužel, ten se zrušit nedá . FB to bere jako vývoj... Postupně musí všechny profily na něj přejít. Ale ono je to jen otázkou zvyku. Zpomaluje ti to načítání? Tak zkus použít Google Chrome, ten je asi nejrychlejší v načítání. A pak ještě použij CCleaner, abys mohla čas od času soubory, které se postupně během surfování na netu ukládají. Ty prohlížení také trochu zpomalují.
Nerušte Timeline - vyzkoušejte Pinvolve. Tato aplikace zobrazí facebookovou stránku ve stylu Pinterestu. Funguje např. na naší stránkce facebook.com/... Také zkuste www.pinvolve.co - celý váš profil - fotky, lajky, přátelé, příspěvky ... se zobrazí jako pinterestová nástěnka. Fotky můžete přímo špendlit na svůj Pinterest.
Jak Vám to mohlo podělat celý počítač? Dával jste si Timeline opravdu přes facebook? Kokal jste na adresní řádek, jestli tam je https://facebook.com a ne nějaká čínská stránka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.