Pokud se vám to pdaří změnit, tak za chvíli to budou aplikovat všem automaticky.
kamilarucka
Dobrý večer, pokoušela jsme se zrušit timeline ale vůbec to nejde...ukáže se mi jen aplikace-nic víc nebo vytvořit novou aplikaci..jsem docela natitalent...prosím o pomoc kamila
blankatrnkova
Nemůžu zrušit Timelina. Chci to vypnout a vpravo nahoře se mi nezobrazuje ani Edit App a ani Upravit aplikaci. Poraď te prosím.
ano, to šlo kdysi před půl rokem (když to jelo jako zkušební). Dneska to nezrušíte, ale můžete si udělat, aby Vám to prohlížeč zobrazoval klasicky díky pluginu, který níže píse "lujs"
Jděte na developers.facebook.com/... nahoře klikněte na "Edit App"neboli "Upravit aplikaci"u aplikace pomocí níž jste se Timeline nastaviliVlevo v menu kliněte na "Open Graph"Smažte akci. kterou jste si vytvořili (v našem případě "Watch")
lkpk
Já jsem nikde nic takového nenašla."upravit aplikaci" atd. prosím napsat podrobněji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.