Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se připravují léky z bylinek?

Od: viky® odpovědí: 6 změna:

Herbář

Které jsou bylinky k použití a na co?

Léčivé rostliny

Očista těla

Rostliny, které léčí

Přehled nemocí a co na to

Příprava léků z bylin

Pokojové rostliny

Biorytmus vnitřních orgánů

Olej jako lék

Ovoce

Zelenina

Pokojové rostliny

Houby

Cokoliv chcete vědět z těchto otázek, jak se dělá, kde co roste, jak to vypadá, klikněte na odkaz dole:

Velmi poučné: mirda2.atlasweb.cz/...

Sama jsem to dostala, tak posílám dál pro ostatní, co mají zájem. Viky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ale Viky, to není šťastně zvolený nadpis! *hej*

Kdyby tady teď nebyla taková nuda, tak ten "dotaz" neotevřu, protože nevím jak se připravují léky z bylinek a tedy neumím poradit a proto téma neotvírám - nemám k tomu co říci! Kdybyste už v nadpisu avizovala, že se chete podělit o pozitivní zkušenosti, určitě bych se na to podíval právě proto, že o tom nic nevím, chápeme se? ;)

P.S.: už to mám v oblíbených... :)

hodnocení

Dobrý večer Hope.

Mám hrůzu vždy, když chci sem něco dát, pro ostatní, co by je mohlo zajímat, jak to nazvat. Nerada bych, aby mi někdo napsal, jakou mám otázku? Když žádnou otázku nemám a chci jen něco dobrého, dát ostatním. Snad se najdou zvědavci a otevřou bylinky, je toho tam moc. Dobrou noc a děkuji Viky.

hop®

Myslím, že ve volné diskusi můžeme i doporučit nějakou zajímavost, která by naše kolegy zaujala, nemáme z toho ani "bodový"ani finanční prospěch, není to reklama ve smyslu pravidla Z3 poradny.

Podobný případ jsem také zažil, ale zastali se mne i syslíci! *palec*

poradte.cz/...

hodnocení

Dobrý den " Hope. " Tak jo, děkuji za radu, příště to vložím, jako zajímavost. Děkuji Viky

jabraka*
hodnocení

0x

Viky:

Určitě si nějakou odpověď zasloužíš.

Použití léčivek v lidovém léčitelství je v podstatě nejčastější použitím čajů.Tedy odvar ve vodě.Některé výluhy se provádějí i za studena.Některé bylinky se varem ničí(aktivní látky v nich)tak se doporučuje výluh v etylalkoholu,případně v jedlých olejích.Jsou některé léčivky,které po usušení se rozemelou a užívají jen tak.Ale to je záležitost přesného receptu a také způsobu užívání.

JABRAKA

hodnocení

Dobrý den "Jabrako." Děkuji, jsem ráda, když si někdo odkaz otevře a prohlédne. Třeba najde i užitečnou radu, nebo si prohlédne bylinky, jak vypadají, nebo kde rostou. Líbí se mi, že je to všehochuť. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]