Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se co vyrábí na youtube

Od: hop® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, dorazil mi mejlík s odkazem na stránku http://amper02.webnode.cz/zabava/youtube/jaxe-vyrabi/ .
Je to rozcestník na různá videa, která popisují jak vznikají některé lidské výtvory. Zajímavé a poučné, mohu doporučit! :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansschuman*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Otázka zní jak?

Není to spíše příspěvek na některý z odkazových serverů?

S pozdravem

Hans S

výtka
Upozornění od sys maverick 12. 08. 2011 21:27:30
Dobrý večer, ve volné diskuzi jsou témata na odlehčenou v pořádku

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hope, dobrý. Mě se to líbí. A z příspěvků, ve kterých chce být někdo papežštější než papež, si nic nedělej.

hop®
hodnocení

Ladine, nedělám. Mně to prostě zaujalo, moc po youtube necourám a netušil jsem, že jsou tam i podobné zajímavosti. Chtěl jsem se o ten odkaz podělit, ale fakt NIKOHO NENUTÍM aby tam čučel nebo ten odkaz vůbec otvíral! ;)

kosak*

hele, a stejně...i když ti to smažou tak hned v ten moment co se tak stane se na poradně objeví otázka (autor:kosak) Nevíte kde se dá na internetu sehnat nějaký návody z youtube, z pořadu JAK SE CO VYRÁBÍ ? *smich*

takže tak

hop®
hodnocení

Kosáku, ten dotaz tam od Tebe měl být dnes už v 17:00. Já bych promptně odpověděl a měl bych od Tebe zasloužené dva bodíky na další tričko! :-P*smich*

mil®
hodnocení

0x

Pěkný, zajímavý, použiju to. *palec*

hodnocení

0x

Ti co mají Discovery chanell to sledují iž nějaký ten pátek.. je to paráda, člověk až žasne..

Že to někdo drbe na jůtůb v CZ verzi čtu prvně..uživatel je šikulka.

re*
hodnocení

0x

To je z diskavery, ale na streamu jsou taky videa český. stream.cz/...

doplněno 13.08.11 10:52:

Ne, tady na ten odkaz. tam v tom pravém sloupečku pak máš další videa. stream.cz/...

Panebože discovery je už několik let česky a ta videa daval na jůtůb taky čech stačilo by hodit oko... navíc na stream.cz který nejde na ničem přehrát..pecka server.. zlatej jůtůb..ten hrčí i na nokii za 1600..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]