Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dorazil mi mejlík s odkazem na stránku http://amper02.webnode.cz/zabava/youtube/jaxe-vyrabi/ .
Je to rozcestník na různá videa, která popisují jak vznikají některé lidské výtvory. Zajímavé a poučné, mohu doporučit!
Hope, dobrý. Mě se to líbí. A z příspěvků, ve kterých chce být někdo papežštější než papež, si nic nedělej.
Ladine, nedělám. Mně to prostě zaujalo, moc po youtube necourám a netušil jsem, že jsou tam i podobné zajímavosti. Chtěl jsem se o ten odkaz podělit, ale fakt NIKOHO NENUTÍM aby tam čučel nebo ten odkaz vůbec otvíral!
hele, a stejně...i když ti to smažou tak hned v ten moment co se tak stane se na poradně objeví otázka (autor:kosak) Nevíte kde se dá na internetu sehnat nějaký návody z youtube, z pořadu JAK SE CO VYRÁBÍ ?
takže tak
Kosáku, ten dotaz tam od Tebe měl být dnes už v 17:00. Já bych promptně odpověděl a měl bych od Tebe zasloužené dva bodíky na další tričko!
To je z diskavery, ale na streamu jsou taky videa český. stream.cz/...
doplněno 13.08.11 10:52:Ne, tady na ten odkaz. tam v tom pravém sloupečku pak máš další videa. stream.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.