Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod za 70 000 000 kč

Od: tucnak odpovědí: 7 změna:

Podvedl lidi o 70 milionů kč , ale je na svobodě ,

Vlasák s médii nekomunikuje, ale nachází se stále v České republice, před časem se dostavil k insolvenčnímu soudu, s poškozenými se podle svých slov nemá o čem bavit. Podle informací Práva Vlasák vykazuje minimální příjem, údajně byl "zaměstnán"coby obsluha vleku.

novinky.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

to by chtělo šikovného odstřelovače, né? Peníze už lidi stejně neuvidí...Za komančů by si jich neužil, dnes se z toho nabaští všichni - policie i soudci!

ohneta*
hodnocení

0x

Největší bordel je, že když já oberu někoho o blbou tisícovku, tak mi pomalu hrozí el. křeslo.

hodnocení

0x

Už několikrát jsem tady psala velmi smutný vtip: Dva odborníci, psycholog s psychiatrem na procházce najdou ve škarpě do krve zmláceného člověka. Postaví se nad něho, smutně pokývají hlavou a řeknou: Ten, kdo to udělal, ten bude potřebovat naši pomoc. *plac* Stát se chová přesně jako ti dva odborníci.

podvod
hodnocení

0x

Nejdříve si ujasněte kvalifikaci trestního činu podvod. To že někoho připravím o 70M nemusí být podvod, ale třeba špatný podnikatelský záměr.

Podvod je jednání kdy od samého počátku jednám s určitým cílem. A navíc musí mi být tento úmysl dokázán.

Od té doby co Langer zrušil hospodářskou kriminálku, tak se těžko něco vyšetřuje a dokazuje. Proč to asi udělal? *smich*

podvode, to máte marný, zde se ozývají jen ti, co vědí všechno přesně, jak by mělo být, kdyby tady nebylo to co tady je.

Za tisícovku je to přestupek, a klidně napíšou o elektrickém křesle, jiný ho nechá zastřelit, bez řádného vyšetření případu, další o dávno zrušené části policie, kterou již mohla opozice dávno změnit, a dále...

Je třeba každému umožnit beztrestně sdělovat svůj názor. V tom je ta výhoda, že to můžu napsat, i když se to někomu nelíbí.

Další potom radí nespoléhat na realityk a oslovit podobné lidi, jako v tomto případu..

poradte.cz/...

Je mi velice líto všech podvedených lidí.

milancukrar:

okecáte všechno, co je to za argument, že zrušení hospodářské kriminalky mohla opozice už dávno změnit? *smich*

a zase ty vaše keci o tom jak mohu beztrestně cokoliv říkat, hmmm mohu, ale taky bez jakéhokoliv výsledku, to je výborné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]