Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní YouTube Kanál

Od: thegamesplayercz* odpovědí: 11 změna:

Čau lidi mám dotaz a to na můj kanál YouTube jakej máte na něj názor? :)

https://www.youtube.com/user/TheGamesPlayerCZ

a otázka je co mám zlepšit a co je špatně? díky moc za rady :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

losmajos*
hodnocení

0x

ahoj, jak se tak dívam tak dobrý :) ale jediné co se nedá poslouchat je kvalitu tvého mikrofonu, kup si nějakej pořádnej mikrofon alza.cz/... tento se zdá celkem slušný :) za druhé, když to natáčíš s webkou tak by bylo dobré to nějak osvětlit a mohl by si za sebe dát greenscreen aby si tam měl jen obličej :) za další by si mohl být akčnější no lépe řečeno víc povídej prostě něco pořád říkej jinak je to nuda, neboj se předvádět :) a jako poslední trochu bych změnil nick.. můj názor :)

thegamesplayercz*
hodnocení

jo mikrofon ten chci změnit to je pravda že je na nic :) ten znám a nebo koupit tohle czc.cz/... to má prej taky hodně moc super mikrofon sem četl :) osvětlení no to je problém z webkou si svítím jen tam :D a okolí to musím nák udělat ještě a nebo webku jakou bych měl koupit z full HD rozlišením a ze světlem? :) ok rozumím a nick jako proč důvod? co je na něm špatně? :)
losmajos*

Ten mikrofon bych koupil ten co jsem poslal já... myslím to tak že prostě si rosviť na obličej lampičku ať si vidět a nějakou kvalitnější webku :) a ten nick je takovej divnej no The Games player CZ vymysli si nějakej originální :)

jamaran*
hodnocení

0x

Být tebou, tak bych vyměnil mikrofon (doporučuju trust starzz) a vzít si inspiraci třeba z youtubera BraienAndyho :D Hrát třeba nějaký volovinka aka Barbie, abys lidi pobavil. Nebo pokud nejsi ten typ youtubera, který si dělá legraci, tak se zkusit inspirovat od Zdochliakka: :)

thegamesplayercz*
hodnocení

a nebo vzít místo Trust Starzz tohle? czc.cz/... hrát třeba Barbie hry to fakt nechci :D já spíš hraju hry co mě baví a co letěj zrovna na YouTube v točení :)

jamaran*

Tak v tom případě by ses mohl inspirovat od Zdochliakka :) A já bych radši bral ten trust starzz. Nebo když už chceš utratit tisícovku za headset, tak by ses mohl poohlédnout po mikrofonu za 1000Kč ;) To by možná bylo lepší

praivo*
hodnocení

0x

Proč jsi zu zaregistrovaný dvakrát (@paulvandyka)?

thegamesplayercz*
hodnocení

co to je nákej omyl ne? :)

praivo*

Že bys čistě náhodou měl naprosto stejný počítač? :-D

poradte.cz/...

thegamesplayercz*
hodnocení

neee nejsem tu opravdu 2x registrovaný,nick paulvandyka není muj to je bratr :D

praivo*

Jo tak, tak to se omlouvám :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]