Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sazeni na sport

Od: onifer* odpovědí: 7 změna:

dobry den chtel sem se zeptat posledni dobou vetsina lidi se zivy sezenim ve sportce ctel bych se zeptat vydelava jim to vubec? co jim to prinese?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Že by se tím někdo živil?Sázím čtyřicet let a pořád chudej...:)Přináší to naději,to jediné..:)

hodnocení

0x

Zcela určitě se většina lidí neživí sázením. Někteří jednotlivci jsou schopni získat slušné peníze, ale těch je velmi málo. Takoví sledují po nocích sportovní přenosy, zpracovávají si statistiky, mají přehled o formě či zranění sportovců. Naprosté většině sázejících se vsazené peníze nevrátí -jinak by Sazka neměla žádný zisk.

doplněno 07.02.12 17:01:

Teď vidím, že dotaz se týkal sportky a já psal o sazce. Přesto má poslední věta platí.

hm*
hodnocení

0x

Je rozdíl, jestli se sází sportka, nebo sazka (teda snad se to pořád jmenuje stejně). V sazce se sází na sportovní výsledky, ve sportce na náhodu. Sportovní výsledky někteří lidé, co se tomu hodně věnují, dokážou odhadnout a mohou vyhrávat; jenže to nikdy není moc. Ve sportce se dá vyhrát hodně, ale šance je zanedbatelná (pro každého sázejícího).

Že by se tím někdo živil, to jsem tedy ještě neslyšel. Tedy kromě majitelů sázkových společností, ti se mají dobře.

lui*
hodnocení

0x

Ve sportce? Nevěřím, že se tím někdo živí. To je podle mě Fake, šířený některým z provozovatelů sázení. Na čem lze vydělat, ale ne moc, dá to tak na pivo, a člověk není ve ztrátě, a to je Sazka. Ale musí člověk hodně dobře rozumět sportu, znát leccos, a zvolit vhodnou strategii. Jakou neprozradím. Mám to od kamaráda, který sází Sazku. A daří se mu.

buss
hodnocení

0x

vetsina lidi se zivy sezenim ve sportce ctel bych se zeptat vydelava jim to vubec?
V čem je logika té otázky? Kdyby se živili, tak jim to vydělá, je třeba se podívat, kolik výher je týdně vyplaceno! Sportka je na sport?

doplněno 08.02.12 11:56:

A proč je potázka opakována? Položena včera

je to hodne velkej podvod? da se v toom vyhrat hodne penez?ivi se tim nekdo? (nejsem hrac)

hodnocení

0x

Existuje systém, jak dlouhodobě sázet a neprodělat a pokud se trochu víc zadaří, tak zbohatnout...

hodnocení

0x

Onifer, proč zakládáte stejný otázky na stejný téma. poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]