Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Da se zivit sazenim

Od: onifer* odpovědí: 16 změna:

je to hodne velkej podvod? da se v toom vyhrat hodne penez?ivi se tim nekdo? (nejsem hrac)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Sázením čeho? Ruleta, tickety, brambory...?

hodnocení

0x

Sázením se určitě dá živit. Stejně tak se však dá díky sázení přijít na mizinu. Pokud vím, je mnohem víc těch druhých...

aaaaaa*
hodnocení

0x
dá. Ty to nezkoušej! Vidím to bledě, když ani nezformuluješ dotaz.

medwed*
hodnocení

0x

Sazej konopi a pokud te nechyti budes ve vate na nic jinyho bych to u tebe nevidel...

muter*
hodnocení

0x

:)Krásný večer...Nezlobte se , ale budu upřímná..Myslím, že jakýmkoliv sázením se neuživíte..Je to podvod, a není nad to se živit poctivou prací...Váš výdělek Vás bude těšit a nikdy nebudete mít pocit nějaké viny, čí svědomí nějakého podvodu,,I z mála je člověk živ...:)

majsterjoe*

O tom ze sazeni je podvod vypravejte panu textari Horackovi. A mozna dalsim stovkam lidi, zbohatlych diky sazeni.

Nadruhou stranu je spousta lidi, co veskere prachy vrazili do sazek a nic z toho.

Pokud to ale nekdo umi, travi u toho cely dny, noci, dela tabulky, rozpisy, sleduje to, tak ma velkou sanci.

paaja*

Správně ... podobně jako Horáček organizovat a přijímat černé sázky a pak založit sázkovou kancelář a jste v balíku ;) Takže dá.

Já jsem tuhle vyhrál ve Sportce celých 90,- Kč a svědomí mě teda nežere. Pocit viny ani podvodu taky nemám.*smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dá se tím přiživovat, možná i skromně živit, ale nedá se tím zbohatnout. Poznal jsem pár takových. Sázeli v průměru 20.000,- denně.

jabraka*
hodnocení

0x
Jediný,kdo je v balíkuDo Prahy se vrátil hrdina posledních dní Martin Stazsko. Na pokerovém turnaji v Las Vegas skončil druhý a vyhrál 98 milionů korun.JABRAKA
aaaaaa*

to ovšem není sázení, to je věda a klika

hodnocení

0x

Občas se i za malý peníz dá vyhrát. chance.cz/...

chance.cz/...

chance.cz/...

Zbohatnout se na tom ale nedá.

hodnocení

0x

Vyzkoušej www.eurotip.cz a za měsíc si to zhodnoť.

hodnocení

0x

Tady podle toho někdo za 500Kč tipsport.cz/... vyhrál 1milión 46 a půl tisíc.

Zápasy sem si ověřil že vyšli ale u tipáče nevím jak poznat že ten tiket byl vůbec vsazenej.

Já tipuju u Chance a tam se na tiketu zobrazí i kde byl vsazenej takže je poznat že byl doopravdy vsazenej.

fran
hodnocení

0x

Vydělat sázením? ..Jedině sázením například bramboříků. Tam se nedá rafinovaně podvádět a tudíž to v globále za rok dá víc. Korunka ke korunce. Potom pro větší adrenalin možná Ascot v Británii. Tam prohráváte poctivě, snad. A chce to lásku ke koním, statistiku podle jmen koní i jezdců, pokud se rozhodnete.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]