Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu.Včera jsem v televizi viděla běžet reklamu, zřejmě na Dobrou vodu.Byl tam dědeček s vnučkou v přírodě a měli malého psa.Vypadal trochu jako krátkosrstý jezevčík, ale byl trojbarevný a vyšší.Potřebovala bych zjistit, co to je za psí plemeno.Předem děkuji za odpověď.
V reklamě na Dobrou vodu je kouzelné štěňátko - bíglátko. Je to pejsáček jak malovaný, ovšem má své mouchy. Prý: nepříliš velká inteligence, zato velká tvrdohlavost, útěkářství, neposlušnost. Vyžaduje hodně pohybu, původem je lovecký pes, honící zvěř ve smečce. Tímto se nechci dotknout mnoha majitelů, opravdu se mi moc líbí, ale ne každý ho zvládne jak by měl. Sama jsem ho moc chtěla, ale právě kvůli těmto vlastnostem již od toho ustupuji. Je to tvoreček značně nespoutaný a naprosto se nehodí pro ty, kteří od psa čekají, že bude většinu dne tiše ležet na polštářku. Ale přestože nesnáším TV reklamy, na tu s Dobrou vodou se pokaždé ráda koukám právě kvůli tomu nádhernému štěňátku. Jaga.
Často jsem se dávala do řeči s majiteli bíglů a řada z nich mi potvrdila, že při venčení jej nemohou ani pustit z vodítka, při naražení na stopu zvěře zmizí a klidně už navždy. Dost mě to mrzí, taky by se mi hrozně líbil. Jinak jsem slyšela, že fenky jsou trochu klidnější, než pejskové, ale i u nich mohou být problémy.
Babuško. Přesně tak. Bígl - většinou zadělá majiteli na pěkný problém. Prostě to je svéráz! Když bígla- tak jen na obrázku :D
V reklamě na vodu je parádní štěně bígla. Jastli o takovém nádherném psovi uvažujete, přečtěte si toto: poradte.cz/... A pak ještě do velkého modrého vyhledávače zadejte -bígl- a pak nakoukněte do několika psích webů, co tam píšou o bíglech a pak teprve shánějte chovnou stanici a volné štěně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.