Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vojnu - návod

Od: klukshamburgremukompu odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

takže.. udělal bych to asi takhle. Šel bych do aktivní zálohy, tam bych se podrobil cca. měsíčnímu výcviku. Potom bych šel na vojnu. A kde se to mám přihlásit? A budu muset dělat přijímací zkoušky, nebo mě vezmou automaticky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klukshuk
hodnocení

A pak bych chtěl jít třebas sem zasahovejednotky.wbs.cz/... jestli by to bylo možné, nebo někam do speciálních vojenských jednotek.

klukshuk
hodnocení

A ten nick má být: kluk s hamburgrem u kompu.

ludak*

Si to představuješ jak Hurvýnek válku.Kolik ti je?

klukshuk
04.12.11 16:56
hodnocení

20 mi je

ludak*

kdyby to šlo jen tak už tam jsem taky*smich*,čeká tě přijímač,psychotesty,kondyčky,nic lehkýho hodně lidí propadne,pak když se dostaneš počítej školení a zařazení někam k utvaru,klidně na druhým konci republiky,mohou tě povolat i do mise,ono to už není co bývalo,nábory jsou a zároven propouští trochu nelogickej bordel,a nemysli si že tam je ted už veget jak se říká,školení,výcviky,a pak kdykoliv vyhazov jak chtěj udělat

lidus*
hodnocení

0x

Pokud se nechcete hlásit na vojenskou akademii tak zkuste svůj dotaz na vojenskou správu. Dnes kdy se útvary ruší to nebude snadné.

bronislavhirs
hodnocení

0x

Dobrý den mám zájem o vojenskou službu , nejsem vyučený , chtěl bych sloužit své vlasti ,.

Jak na vojnu - návod

Bronislave pokud umíš číst,tak bys o pár řádků níže nalezl tento (viz odkaz) dotaz!

Odkaz : poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]