Nejste přihlášen/a.
Ahojky rádcové
Co si myslíte o věštění z karet? Je pravdivé nebo výmysl? Naši byly na kartách a předpověděli jim nějaké věci tak by mně zajímalo, jestli se mám bát a nebo je to zbytečné a lež. Děkuji.
Jako umí věštit z karet? Jako co bude v budoucnu, jo? Zcela relevantně? Muhehe...
Jako takhle. Umějí předpovědět například, jak přesně se bude vyvíjet ekonomika anebo jejich věštba spočívá jen v tom, že dotyčnému sdělí předpověď ve smyslu "máte velkou naději na lásku/peníze/zaměstnání? Chicht
vztahy, směr vývoje vašeho života, hrozby atd.
Takže něco jako: máte naději si najít partnera(partnerku), váš život bude složitý a dlouhý, budou nějaké nemoci.
Nikoli např: Vaše žena se bude jmenovat tak a tak, zemřete tehdy a tehdy na tuto nemoc...?
Když tedy někdo umí přesně předpovídat, proč se o něj neperou vládci světa a ten člověk není zahrnut zlatem?
"pokud vy přestanete jezdit jako hovado, tak se vám nic nestane"
Jenže ona kartářka předpověděla, že se vám něco na 100% stane. Takže buď Vám opatrné ježdění nepomůže (pak měla pravdu), nebo pomůže, ale pak byla její věštba úplně mimo. Kdyby totiž znala Váš osud dopředu, musela by to vědět a nemohla by předpovídat opak.
Ono předpovědět, že když jezdíte jako hovado, že si natlučete hubu dokážu i já (a klidně i bez karet) .
Ringo - Aha, tak to jo. To jste se ale mohl zeptat mě, já bych Vás varoval zadarmo .
No já bych to řekl asi takto. Jak bylo psáno,je málo lidí co to opravdu umí a spousta přižírků.kartám docel věřím,věštit si nechávám a ať věříte nebo ne,vychází to. Měl jsem možná štastnou ruku na paní kartářku a ať mi řekne věci pozitivní či varuje před negativními, dá pouze radu a to jak to vidí ona.Také jsem byl nevěřící Tomáš,ale přesvědčila mě, že "dokáže vidět za roh".
Asi tak ...
" Sestavili jsme vám falešný profil osobnosti. Nachytali jste se na 83 % Zdroj: technet.idnes.cz/... "
" Argumentují vědou, když se jim to hodí. Jak jsem debatoval s astrologem Zdroj: technet.idnes.cz/... "
Jsou kartářky, které opravdu umí věštit budoucnost. Nebo to je spíš tak, že něco řeknou a člověk aniž by chtěl, tak podvědomě dělá přesně to, co mu řekla a podřizuje se tomu. Celá moje rodina byla před 20-ti lety u jedné a té samé kartářky, která se opravdu zatím v 90% nemýlila. Já také vím, jaký by měl být můj osud a můžu říct, že je lepší radši nevědět...
Je to nesmysl. A to hlavně z toho důvodu, že ten kdo "odhalí" budoucnost tím odhalením tu budoucnost ovlivní a změní. Pokud hypoteticky připustíme, že předpovědět budoucnost je možné, nesměl by se stejně výsledek předpovědi nikdo dozvědět. Ale potom je předpověď nanic.
Kartářky a podobní podvodníci využívají nedostatečné inteligence a naivity lidí. Třeba znám holku, která chodí za jakousi "šamankou". Za 5000 Kč (!) jí předpověděla naprosté kraviny, které se samozřejmě nesplnily, ale ona je spokojená a pořád jí věří. Mají ale asi hloupost v rodině - její otec místo aby šel s problémy s prostatou k doktorovi, šel za někým podobně pochybným. Zaplatil snad 7 tisíc - za nic. Prostě tito podvodníci každému řeknou to co je pravděpodobné a mají vystaráno. Když se to nesplní, budou tvrdit že svou věštbou tomu zabránili, když se to splní, použijí to jako důkaz svojí jasnozřivosti. Prostě podvod ve všech případech.
Věštění z karet je nedůvěryhodný obor na kterým bohužel vydělává spousta lidí a navíc se propaguje i v médiích . Kladný účinek je pouze v tom když Vám kartářka předpoví štěstí peníze a zdraví a vy v toto budete vážně věřit pak se možná zlepší zdraví a celková nálada. Velký odpor mám však k tomu , když mi někdo předpoví neštěstí, nemoc apod. Mnohdy tak jednají i lékaři a takzvaní odborníci soustavně hledající rakovinné nádory a též média upozorňující na pandémie chřipky s doporučováním aby se lidé očkovali protože je nemoc pro každého z nás nebezpečná . Tohle a samozřejmě i věštba z karet je jen nesmysl jehož cílem je pouze a pouze vydělat osobě či osobám které se na tomto nesmyslu podílejí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.