Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o věšění z karet?

Od: pejsek* odpovědí: 20 změna:

Ahojky rádcové :)

Co si myslíte o věštění z karet? Je pravdivé nebo výmysl? Naši byly na kartách a předpověděli jim nějaké věci tak by mně zajímalo, jestli se mám bát a nebo je to zbytečné a lež. Děkuji.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Budliky, budliky abraka dabra ať už jsme dospělí a tyhle lži a pohádky na nás tak nepůsobí. Je to samozřejmě jen podvod, klam a úmysl obrat lidi o prachy a pokud tomu vážně věříte nechte si i vyčistit čakry přes televizi

cumbu
hodnocení

0x

Je to pochopitelně celé podvod. Jsou však osoby, které se tím docela dobře uživí. Nikdy bych tam však nešel.

hodnocení

0x

Já si myslím, že se na tom dá dobře vydělávat díky blbosti lidí... Teda ne že bych chtěl rodiče urážet :)

hodnocení

0x
Jsou lidi co to umí. Ale těch je hodně málo. A pak je totální většina lidí co se s tím živí.

Jako umí věštit z karet? Jako co bude v budoucnu, jo? Zcela relevantně? Muhehe...

Jako takhle. Umějí předpovědět například, jak přesně se bude vyvíjet ekonomika anebo jejich věštba spočívá jen v tom, že dotyčnému sdělí předpověď ve smyslu "máte velkou naději na lásku/peníze/zaměstnání? Chicht

Ani ne budoucnost ( i když tu taky), ale vztahy, směr vývoje vašeho života, hrozby atd.

vztahy, směr vývoje vašeho života, hrozby atd.

Takže něco jako: máte naději si najít partnera(partnerku), váš život bude složitý a dlouhý, budou nějaké nemoci.

Nikoli např: Vaše žena se bude jmenovat tak a tak, zemřete tehdy a tehdy na tuto nemoc...?

Když tedy někdo umí přesně předpovídat, proč se o něj neperou vládci světa a ten člověk není zahrnut zlatem?

Protože vždy jste pánem svého osudu jen vy.
Ona vám řekne třeba, že vám hrozí těžká autonehoda. Ale pokud vy přestanete jezdit jako hovado, tak se vám nic nestane. Nic nelze tvrdit s určitostí.

"pokud vy přestanete jezdit jako hovado, tak se vám nic nestane"

Jenže ona kartářka předpověděla, že se vám něco na 100% stane. Takže buď Vám opatrné ježdění nepomůže (pak měla pravdu), nebo pomůže, ale pak byla její věštba úplně mimo. Kdyby totiž znala Váš osud dopředu, musela by to vědět a nemohla by předpovídat opak.

Ono předpovědět, že když jezdíte jako hovado, že si natlučete hubu dokážu i já (a klidně i bez karet) *smich*.

doplněno 24.08.14 18:30:

Ringo - Aha, tak to jo. To jste se ale mohl zeptat mě, já bych Vás varoval zadarmo ;) .

Nepředpověděla, že se vám na 100% něco stane. Jen varovala!

honzmalatny*
hodnocení

0x

No já bych to řekl asi takto. Jak bylo psáno,je málo lidí co to opravdu umí a spousta přižírků.kartám docel věřím,věštit si nechávám a ať věříte nebo ne,vychází to. Měl jsem možná štastnou ruku na paní kartářku a ať mi řekne věci pozitivní či varuje před negativními, dá pouze radu a to jak to vidí ona.Také jsem byl nevěřící Tomáš,ale přesvědčila mě, že "dokáže vidět za roh".

opredat
hodnocení

0x

Asi tak ...

" Sestavili jsme vám falešný profil osobnosti. Nachytali jste se na 83 % Zdroj: technet.idnes.cz/... "

" Argumentují vědou, když se jim to hodí. Jak jsem debatoval s astrologem Zdroj: technet.idnes.cz/... "

stirecek*
hodnocení

0x

Ono se říká, že všechno se má zkusit. Kdybych jednou neobětoval stovku na kartářku, mluvil bych jako ostatní...

hodnocení

0x

Verit vesteni z karet? Blbost.

Že se vám něco jeví jako blbost není korektní argument...

frkotou*
hodnocení

0x

Zeptejte se Jolandy :D :D :D :D :D

kutululu
hodnocení

0x

Jsou kartářky, které opravdu umí věštit budoucnost. Nebo to je spíš tak, že něco řeknou a člověk aniž by chtěl, tak podvědomě dělá přesně to, co mu řekla a podřizuje se tomu. Celá moje rodina byla před 20-ti lety u jedné a té samé kartářky, která se opravdu zatím v 90% nemýlila. Já také vím, jaký by měl být můj osud a můžu říct, že je lepší radši nevědět... ;)

hodnocení

0x

Je to nesmysl. A to hlavně z toho důvodu, že ten kdo "odhalí" budoucnost tím odhalením tu budoucnost ovlivní a změní. Pokud hypoteticky připustíme, že předpovědět budoucnost je možné, nesměl by se stejně výsledek předpovědi nikdo dozvědět. Ale potom je předpověď nanic.

Kartářky a podobní podvodníci využívají nedostatečné inteligence a naivity lidí. Třeba znám holku, která chodí za jakousi "šamankou". Za 5000 Kč (!) jí předpověděla naprosté kraviny, které se samozřejmě nesplnily, ale ona je spokojená a pořád jí věří. Mají ale asi hloupost v rodině - její otec místo aby šel s problémy s prostatou k doktorovi, šel za někým podobně pochybným. Zaplatil snad 7 tisíc - za nic. Prostě tito podvodníci každému řeknou to co je pravděpodobné a mají vystaráno. Když se to nesplní, budou tvrdit že svou věštbou tomu zabránili, když se to splní, použijí to jako důkaz svojí jasnozřivosti. Prostě podvod ve všech případech.

baier*
hodnocení

0x

Věštění z karet je nedůvěryhodný obor na kterým bohužel vydělává spousta lidí a navíc se propaguje i v médiích . Kladný účinek je pouze v tom když Vám kartářka předpoví štěstí peníze a zdraví a vy v toto budete vážně věřit pak se možná zlepší zdraví a celková nálada. Velký odpor mám však k tomu , když mi někdo předpoví neštěstí, nemoc apod. Mnohdy tak jednají i lékaři a takzvaní odborníci soustavně hledající rakovinné nádory a též média upozorňující na pandémie chřipky s doporučováním aby se lidé očkovali protože je nemoc pro každého z nás nebezpečná . Tohle a samozřejmě i věštba z karet je jen nesmysl jehož cílem je pouze a pouze vydělat osobě či osobám které se na tomto nesmyslu podílejí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]