Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výklad karet

Od: slunickopavla® odpovědí: 15 změna:

Zdravím všechny,kteří rádi chodí čerpat sem,na tento server a i sami rádi poradí a pomohou.

Ale proč sem píšu...sama se řadu let zabývám výkladem karet.Mé karty pomohly již hodně lidem navést na tu správnou cestu.Vesměs takovým lidem,co jsou v hodně velkých nesnázích se do karet podívám,pokud v ně samozřejmě věří a nikdy mě nenapadlo,že bych za tento dar,který umím,měla brát peníze.

V poslední době,zvláště v posledních pro mě samotnou náročných měsících cítím,že bych sama potřebovala dobít od nějaké kartářky,aby se podívala do karet ne mě.

Jen jsem zatím nenašla žádnou,která by to dělala proto, že si váží tohoto daru to umět,ale vesměs všechny jenou na "tučné finanční odměny".

Jistě se ptáte,proč si nevyložím sama,ale každá kartářka dobře ví, že sama sobě se těžko vykládá.

doplněno 11.08.12 09:41:

Ozve se mi zde nějaká dobrá kartářka, která výklad karet,nebo jinou esoteriku umí, váží si této své schopnosti a dělá ji bez nároku na finanční odměny?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já jsem zažila kartářku, která mi říkala data a počet dnů. Když jsem přišla domů, napsala jsem si to a pak už jsem jen odškrtávala. A Helenka Růžičková, to byla špica! *hej* Ke kartářce se jde ve stavu nouze a když jeden neví kudy kam. Dnes už nevěřím nikomu a ničemu, na co si nemohu sáhnout. Asi to bude tím, že mě život naučil, že od nikoho nic nedostanu jen tak, bez boje. Ale říká se, že se kartářce musí dát mince, jinak se věštba obrátí úplně naruby. *placni* Pavlo, z duše vám přeji, ať najdete svou správnou cestu a poznáte, co stojí za rvačku a na co je škoda plivanec. *slunce*

krkovicka*
hodnocení

0x
To máte pravdu.Dala jsem paní 500kč a už to je třetí rok a ani píď se nenaplnilo.Kromě klasických vět-Dítě do rodiny,svatba do rodiny,smrt do rodiny.
doplněno 11.08.12 09:36: Jestli se ptáte na bezplatnou službu tak není.Snad moje babička.Ta si v životě za výklad nic nevzala,ani tu buchtu co jim na sezení donesou ženy.

hodnocení

0x

Výklad karet. V rodině byl těžce nemocný, jeho manželka se obrátila na vyhlášenou kartářku. Dozvěděla se, že manžel je velmi těžce nemocný a do vánoc nevydrží. Zkrátím to. Manžel, ač těžce nemocem, 8 operací, žil ještě 5 let, po nemocnicích. Kartářka, stála manželku , za dva roky 3.000,- Kč, než konečně pochopila, že zbytečně vyhazuje peníze. Přestala čekat, na různé předpovědi a začala žít normálním životem. ;)

Chcete, aby Vám jiná kartářka vyložila, co bude dál? Věřte sama sobě, každý má nějaký cíl, představu, za kterým jde celý život. Žádná kartářka, Vám cíl neusnadní. Budete mít vše, co si sama vybudujete. Nikdo, nemůže ovlivnit život člověka, žádné karty, život půjde přesně tak, jak má jít, když jeho svíčka dohoří, tak je konec. Je na člověku, co vše přidá, na váhu svého života, jak bude žít. Jen můj názor.

Pokud někdo někomu věští budoucnost,at už z karet nebo z čehokoliv jiného,je to vždy otázka náhody,kterou kartu z balíčku zrovna vytáhne.

Stejně tak je život otázka náhody. Nikdy nevíme,co nám přinese budoucnost a pokud bychom to náhodou nějakým kouzlem věděli,tak už jen tím že to víme dokáže do jisté míry svou budoucnost ovlivnit a tím pádem jí dokážeme změnit.

Pokud mi např.kartářka předpoví,že za pár let budu mít přítelkyni a děti,tak není nic snažšího než někde vykrást banku někoho zastřelit a hnedka bude všechno jinak...a nebo co bych se namáhal,skočím z okna a je to.

Z toho vyplívá,že naší budoucnost nedokáže nikdo předpovědět.

dzordz*
hodnocení

0x

Se zeptám, nesete za rady, které vaše karty poskytují, odpovědnost?

Hodně lidí jste už navedla na správnou cestu, hodně lidí možná taky ne, není přece každý den posvícení. To je jako docela odvážné, troufalé, suverénní, zejména když jsou v hodně velkých nesnázích. A teď byste sama sebe svěřila někomu do obdobné péče? Jak rozlišíte ty, kteří vědí, co se stane, od těch, kteří jen tak kecaj?

hodnocení

Máte na mysli,že bych měla vystavovat řádný záruční list na případnou reklamaci?

Já nikoho nepřemlouvám,ani nenutím k tomu, že jim vyložím,ani nenabízím výklady,rovněž opakuji,že co karty ukáží nedělám za peníze, ani za nic jiného.Kdo ve výklad nevěří stejně jako vy,tak ty lidi neodsuzuji,je každého interní věc,zda v něco(posmrtný život,esoteriku,horoskopy,výklad z ruky nebo karet,černou kočku přes cestu,nebo víru v boha) věří nebo nevěří.

Rovněž jsem také pár lidem po tom, co řekli "tak já si tě nejdřív proklepnu otázkami na minulost" ,jsem se optala,zda trpí ztrátou paměti,když si nepamatují svou minulost a do karet jsem se jim odmítla podívat.

Jsou určitá pravidla,které čarodějky dodržují, čarodějky je dobře znají a ti, co v toto nevěří,odsuzují,nemá cenu je rozepisovat.

dzordz*

Myslím morální odpovědnost za své činy, skutky, rady.

Podvodníci o těch pravidlech nevědí? Takže podvodník a čarodějka se nepoznají podle výsledků, ale podle toho, kam postaví svíčky nebo kterou rukou míchaj karty?

No to je fuk, poradil bych asi tolik, že si ve své situaci nejlépe poradíte sama, protože ji znáte nejlépe.

hodnocení

Myslím,že v tomto státě nemá morální odpovědnost za své činy a skutky hodně lidí a nejsou ani s nějakým umem výkladu karet,ale to není smysl této debaty.

Podle čeho vy sám poznáte člověka,který je podvodník,zloděj,nebo poznáte člověka,který je opravdu umřimný,hodný?Když ho osobně neznáte,vidíte třeba poprvé v životě?

Každopádně i vám díky za radu i názor a hezký zbytek soboty.

noviny*

Psala jste, jak poznáte dobrého a špatného člověka. Jeden způsob je a funguje i na všechno ostatní. Ne pouze lidi.

Řiďte se větou: "Poznáte je po ovoci."

Znamená to, že to jaký kdo je poznáte podle toho, jaké nese ovoce. Podle toho, co přináší jeho činy a život.

P.S. Je to z Bible.

noviny*
hodnocení

0x

Stejně jako ostatní se připojuji k názoru, že by jste si neměla nechat kartami plánovat život, ale měla by jste si ho plánovat sama.

Už jste někdy přemýšlela nad tím, proč se splní, co karty předpoví? Kde se to v nich bere? Jsou dvě možná vysvětlení.

První: Karta je prostě jenom kousek papíru nebo plastu a nemá žádné zvláštní schopnosti. Tedy nemůže předpovídat budoucnost a to jaké karty vytáhnete je čistě jenom náhoda. To znamená, že se vzdáváte režie vlastniho života a měníte ji za náhodu. Váš život je jenom náhoda a už vlastně není ani váš.

Druhé: Karta je prostě jenom kousek papíru nebo plastu a nemá žádné zvláštní schopnosti. Ale to jakou kartu si vytáhnete není náhoda. Někdo to ovlivňuje. Nějaká tajemná síla. Síla, která má evidentně větší moc než my. Pokud by to byla dobrá síla nebo lépe řečeno by byl dobrý ten, kdo tou silou disponuje není v tom žádný problém. Ale ještě nikdy jsem neviděl, že by kartu někomu opravdu pomohly. Jo, zdánlivě pomáhají, ale první tři kroky. Pak jde celý život do háje, protože už ho neovládáme my, ale ten, kdo ovládá ty karty. A ze zkušenosti vím, že není ani trochu dobrý. Pokud se něčemu takovému otevřete, absolutně ztratíte vládu nad svým životem.

Takže tady jsou obě vysvětlení. Vyberte si které chcete. Ani jedno není moc vábivé.

Prosím, zkuste raději převzít život do vlastních rukou a snažte se, ať vaše budoucnost za něco stojí, ale hlavně ať je vaše.

Můžete se mít lépe ;)

hodnocení

0x

Musím trošku reagovat, ač nerada. *hi* Kartářka mi řekla: Pojedete do tří dnů na krátkou cestu. Doma vás čekají tři písemné zprávy. Jedna se týká dítěte, jedna vás ohledně živobytí a jedna je k nějakému velkému úřadu. Bude to nejspíše soud. Nebojte, vyhrajete. Na té cestě dojde k jednání, díky kterému se budete stěhovat, život se vydá naprosto jiným směrem. To, o co usilujete velmi dlouho, se podaří v jediném dni. *sok* To jsem byla u rodičů v malém městě. Mamka mě posílala druhý den do Ostravy, ale jela jsem až ob den, kdy všude byly úřední dny. Ve schránce jsem měla papír, že dcerku přijímají do jeslí, že se mám dostavit na školský úřad podepsat přeložení a na poštu pro dopis do vlastních rukou. Na poště bylo předvolání k soudu. Na školském úřadě jsem podepsala přeložení a úřednice mi řekla, že se po mně sháněla nějaká paní ze šachty ohledně bytu. Dojela jsem na Bezruč a tam mě paní poslala kouknot na byt, který vůbec nikdo nechtěl. Zaběhla jsem na Hladnov a zkoukla a za chvíli jsem měla v ruce klíče a dekret.*ee*Nekecám, je to svatosvatá pravda, stalo se to v roce 1977 a na laskavou paní kartářku vzpomínám s láskou dodnes.

capitanflint
hodnocení

0x

najděte si fakt opravdovou cikánku

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě se u nás najde dost hlupáků,nalézající osud v rukou podvodníků a šejdířů.Vůbec se nedivím,že někteří důchodci dají na vábivá slova a přijdou o celoživotní úspory.A stát se na to dívá.

JABRAKA

ananl4e
hodnocení

0x

Dobry den.

Cetla jsem si tady Vasi otazku a uprimne znam jen dve kartarky, ktere si o odmenu nereknou, date kolik chcete, nebo kolikrat i kdyz chcete dat, tak si nevezmou. Ale obe jsou v zahranici a na dalku bohuzel nevykladaji.

Zas na druhou stranu musim rici, ze u kartaru a esoteriku, kteri se timto zabyvaji jako jedinou cinnosti, je pochopitelne, ze ceny urcene mit museji, z neceho zit musi. Ale zas na druhou stranu, vsechno s mirou.

Nezminila jste zde, odkud jste, v Ostrave znam jednu pani,ktera je velmi dobra a prijemna, kamaradka me zname, me nechtela vzit nic, nevim, jestli ma konkretni cenu. Jak mi rekla budoucnost, to uvidime, jestli se splni, ale minulost a pritomnost uhodla perfektne a to s takovymi detaily, ktere jsem si sama overila az pote.

Jinak nyni jsem zkusila kontaktovat pani Denisu Vanovou, vzhledem k ostatnim si myslim, ze ma pristupne ceny, takze uvidim, jak mi jeji predpoved vyjde.

Ale mate pravduv tom, ze je tu bohuzel i dost tech,kteri si opravdu chteji jen namastit kapsy. Za 1000 kc jsem mela mit detailni vyklad na vsechny oblasti, ale ja zminila, ze me nejvice zajima vztah a odpoved byla ve 4vetach, jak je to zle,a ze mi muze pomoci, alejeji pomoc by vysla asi na 21000kc a kdyz jsem se zeptala jaka by byla uspesnost kdybych to udelala tak 20 az 40%.

Ja opravdu kartam i esoterice verim,vim,ze my vsichni mame tu moc videt neco vice, ale vetsina z nas se k ni neumi dostat a take jsem si jista a potvrdilo mi se, ze jsou lide, kteri pomoci ritualu mohou pomoci lidem ke stesti, samozrejme myslimna ritualy bile magie, ale zase vydelavat takto na zoufalstvi druhych a k tomu jeste rict, jak mala je nadeje, tak nevim.

Tak jsem se trochu vypovidala, ale pokud mi reknete odkud jste, treba Vam dokazu poradit na koho se obratit.

Pekny den

dzordz*

Ty kokos takovej job bych chtěl mít *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]